stabilita trojkolek -kočárků

27.12.2008

Ahojky holky

Potřebovala bych radu. Čekáme první miminko a s tím je spojen i nákup kočárku - moc se mi líbí trojkolky. Dostala se mi ale informace o tom, že jsou hodně nestabilní a kočárky mají tendenci se převrhnout. Bydlíme na vesnici a tak mě čekají projíždky po polních cestách atd......co si o stabilitě trojkolek myslíte ???

Děkuji
Pavlína

Ahojky. Tak já jsem jednoznačně pro 4kolku. Taky jsem z vesnice a mám co dělat i s tou 4kolkou. 3kolka by letěla bojkem ze svahu. Máme náročný terén. A taky nafukovací kolečka jedině. Já ted jsem donucena koupit sporTák lehký místo golfek a má plastová kola, tak to bude tankodrom, na těch nafukovacích to krásně průží.

Ahojky, tak já mám Cortinu 3x evolution. Jsem spokojená, taky bydlím "na vesnici". Ale poradím Ti, malý kolečka jsou na prd. Dívej se po velkých kolech a ne nafukovacích, ty Ti v tom terénu dlouho nevydrží.

No já mám trojkombinaci i golfáč jakoby tříkolu, ale čtyřkolovou, myslím tím to že ty přední dvě kolečka jsou u sebe a stabilita v poho a to jsem s tím trandila po lese polních cestách , lítali jsme s ním celé léto po golfovém hříšti a v poho!!!

Můj názor na trojkolku na vesnici je takový že nekupovat :n: :n: :n: já jsem z vesnice a mám trojkolku s dvojitým předním kolečkem firkon vector 3 air a je nestabilní a myslím že to přední kolečko brzy oddělám :( tedy ty péra tam... moc mě to mrzí takže ten kočárek prodávám a chci si koupit jiný a ted už sporťák malá už je přeci jen větší, takže jsem využila jen korbičku a to cca 6 měsíců :00: jinak do města je super, velká korbička ta mi vyhovuje :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka