První Vánoce s malou v břísku :)

27.12.2008

tak prvni vanoce s Natalkou v brisku jsou za nami a byly super!takova spravna pohoda, rodina, spousty darecku a tim hlavnim byla "kara" pro Natalku - cely kocarek jsme slozili a vyzkouseli vsechny varianty od sportaku az po nasazeni autosedacky..a jsme vsichni moc spokojeni:)..tatka snim dokonce zacal drandit po obyvaku, az male shodil plazmu i se sklenenou deskou na ktere je zavesena:)..takze vyber nesklamal, uz jen snim vyjet od terenu:)..za 4mesice uz si to snim podrandime:)..jinak jsme dostali spousty krasnych veci na malou(hadricky, lehatko od Fisher Price, chuvicky, lahvicky, dudliky..)-uz se nam ta vybavicka celkem kompletuje...ale i tak mame pred sebou jeste cest.postylku, povleceni a do pelisku, senzor dechu(ten mi mozna kamaradka pujci - kezby, usetrilo by to dost penez), letni rychlozavinovacku, lehatko do vany, odsavacku mleka a nejaky lahvicka na zamrazovani(budu chodit do prace, tak to 100% vyuzijem, kdyz necham malou s tatkou doma)..ale pak uz by to snad melo byt vse?!..ale i tak mame pred sebou min. 4tis...a to nam rodina fakt pomohla s nejvetsima investicema(kocarek, lehatko, chuvicky a i dost hadriku, postylku mame po synovci, komoda doma 1nastesti nevyuzita byla a prebalovak jsem sehnala za super peniz)...ale uz se to chyli ke konci:)..tak jen at je tam Natalce dobre a vse pokracuje tak jako dosud:)

Ahoj holky,

píšete že máte lehátko od fisher price. můžete mi napsat přesný tip nebo model lehátka? Chtěla bych se na to mrknout, protože to bude asi fajn. Dívala jsem se na nějaké kolem litru a ono se to asi nevyplatí, protže to by mi asi postačilo jen do půl roku maxiálně do roku. Takže bych si to chtěla opravdu rozmyslet.

Předem děkuji

In reply to by luluciciee

ahojky, krabici jsem uz vyhodila, takze typ nevim, ale od fisher price jsem videla jen 2lehatka-jedno je levnejsi a se slabsi konstrukci a bez vibraci a do mene kil a ma prisitou deku a pak je tohle(prodejni cena kolem 2tis)a to je do 36mesicu, da se ruzne polohovat a ma vibracni desku a hraje nejakou melodii. Barva je bohuzel jen modra, ale je pekne:)...ja taky puvodne chtela koupit to klasicke, ale to taky neni zadla lace a je fakt tak do 9ti mesicu, coz je malo!kamaradka mela presne tohle, co mam ja a byla s nim strasne spokojena, malou v nem pry mela do 2let a temer v nem vyrostla-nic jineho pry tolik nevyuzila:)..klidne zkus juknout do bazaru na netu-spousta holek ho prodava a jsou treba jen pul roku stare a chtej za nej kolem 1tis..to si myslim, ze se fakt vyplati:)..ja ho sehnala taky pres bazar za 1200,- a uplne nove v orig.krabici i se zarucakem:)

ahojky, tak já našla pod stromečkem poukázku na kočárek, dle vlastního výběru (začnu s tím po novém roce) jinak rodina dala nějaký penízek tak sem objednala na internetu lehátko od Fisher Price bude ho mít asi do dvou a půl roku, kolotoč nad postýlku taky od Fisher Price byl v akci skoro o pětistovku levnější a chůvičku taky od Fisher Price. Postýlku už mám vyhlédnutou, fakt je ten že s tou největší investicí do kočárku pomohou moji rodiče, ale i tak nedokážu odhadnout investice do malé. Jinak hadříků mám zatím pár, rozjedu to až po novém roce a vše bych chtěla mít pohromadě do konce února, poněvadž od začátku března začínají manželovi rodiče u kterých bydlíme předělávat a přistavovat na baráčku. Jsou to sice dva samostané byty, ale i tak se nás to dotkne. Takže bude veselo i s naší malou holčičkou.

In reply to by kaacenkaa

tak to je super, ze jezisek nadeloval kocarky:)..urcite to strasne pomuze, oze je to preci jen nejvetsi narazova investice!ja si kocarek vybirala ¨sama, meli jsme ho uz asi 2mesice,ale nevybalenej, oze premieru mel az pod stromeckem:)..lehatko od fisher price je bomba!je bohuzel snad nejdrazsi, co jsem nasla, ale je presne asi do 3let, hraje, vrni, ma hrazdicku s hrackama, ktere taky hrajou..no uz se tesim, az do toho malou dam:)..ja uz mam vsechny harriky komplet a uz to i peru a zehlim a zaklizim-delam jeste posl.semestr vysoky a ted do zacatku dubna budu mit fakt honky-napsat diplomku o 70str, povinne konzultace, prehlasit termin statnic, odchodit povinne prednasky, stihnout do porodu co nejvic zkousek, abych tam pak musela s malou po porodu co nejmin..a v unoru jeste svatba...takze mam pred sebou tak nabyte 3mesice, ze jsem schvalne chvatala s kompetaci vybavy na malou uz ted, abych se pak uz o to nemusela starat a jen capla tasku do porodnice a privezla malou do pripraveneho..kdybych si to nechavala na posl.chvili, tak bych pak taky mohla mit pekny honky(nenastupuju na materskou 6tydnu pred porodem, oze jsem podnikatelka, takze nebudu na materske doma vubec a budu i pracovat do porodu...takze nebudu mit cas na takovy ty finalni pripravy:(..snad se to vse zmakne!?..vy to budete mit taky zajimavy s finisovanim stavebnich uprav na baracku:)..noo, holky se nam narodi vylozene do klidu:)..ale uz se na ni moc tesim, tak at jste zdravy a vse jde tak jak ma:)

In reply to by nathali

Ty bláááho, ty toho musíš stihnout hodně... Mě to lehátko doporučila známá od mojí maminy, má dvouletého kluka a teď malou neteř a té ho kupovala. Říkala, že si s tím hraje i její syn, takže snad vydrží dlouho. Já už sem dva měsíce doma na rizikovém, kvůli vysokému tlaku, takže budu mít snad dost času. Ale i tak lítám někdy po doktorech jak šílená!!! Jinak se nejspíš na celé příští léto stěhuju k rodičům, ještě uvidím jak to bude tady vypadat. Držím palečky ať to zvládneš a malá ať je zdravá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka