šikmá hlavička

27.12.2008

Ahoj, potřebuju radu.Byli jsme s dcerkou v nemocnici na rovnání kyčly,ležela 6týdnů na místě skoro bez hnutí a má z toho hlavičku k jedné straně křivou.V nemocnici my tvrdily že to nic není,že se to srovná,že je to z ležení. Ale já mám o ní strach. Nemáte někdo nějakou zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

synátor to měl také a to dost, nepomáhalo nic-podkládíní, otáčení, přemístění...bohužel to nezmizelo úplně, má trošku placatou i teď(8let), ale dobře se to maskuje-je ostříhaný na "hříbka". Je to nepříjemné a bojím se, že se to teď bude znovu opakovat. A to mi dr. říkala, že se to srovná...:-(

Vobec sa neboj...ta nasa drnda ma hlavu furt na jednu stranu otocenu...snaz sa ju cez den polohovat na strany.

malá ségra má taky placatou hlavičku - zezadu... asi to mají v rodině (po nevlastním otci). Teď je jí 8, má dlouhé vlasy a nic placatého nevidím ;). Vím, že u holky je to horší, ale zase se to líp zamaskuje. Jestli se to může zase úplně zpravit nevím, ale zdá se mi, že to má placaté míň než když byla mimi. Jo a manžel má placatou hlavu dost a přesto jsem si ho vzala }:)

vůbec se o ní bát nemusíš, miminka to mívají ... musíš hlídat, na jaký straně hlavičky víc leží a vždycky jí hlavičku otočit, aby ležela jinak, určitě se jí to časem srovná ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky