MS dorazila 25.12

27.12.2008

:r: Ahojte holčiny,tak ta mrcha jedna dorazila 25.12 takže mimi se odkládá po Novém roce.Holky mě to tak už se..,že si nedovedete představit ani jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lítost už jde u mě stranou a mám hrozný vztek sama na sebe.V lednu to bude už 12 měsíc,je fakt že skoro 6 měsíců jsem neovulovala z Hak než na to dr přišel a nasadil mi Clostylbegit,ovulka je už v poho,ale nevím proč to furt nejde.A já se tak těšila že bude mimi pod stromečkem :r: :r: :r: :r: je mi tak smutno,nevěřily by jste ale já pláču.....................................Musím přestat psát už nevidíém na klávesnici............. :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: Zatím ahoj vaše mimčo :r:

Ahojky, já jsem tento měsíc taky plakala, když mrcha dorazila a po tom co jsem to zjistila mi přišla sms od kámošky, která se nsaží stejně, že jim se to povedlo. Moc mi pomohla Andělínka a taky můj chlap, co jsem teda celkem čučela, že mě podržel. Taky mi pomohlo se vybrečet. Druhý den mi bylo líp a teď začínáme další kolo snažení a já se těším na každé milování. Ne kvůli miminku, ale kvůli nám dvěma, krásně si to užíváme.

Mimčo,moc mě to mrzí opravdu,já taky tak moc brečela,protože asi před 2 měsíci my vyšli pozitivní tt a dva a mimi nikde.Mimčo neboj jednou se URČITĚ DOČKÁME,my se snažíme taky dlouho už to budou 2 roky :-g( tak vydrž ju.Posílám pusu :h: a úsměv :) :) :c: :ww: :h: :w:

Ahojky taky me to moc mrzi :no: ach jo :( ja mam dneska taky nejaky smutny den ovu nikde no snad jeste prijde :) tak hlavu vzhuru jo? papa :a:

právě že my si tvoje pocity dokážeme představit moooc dobře ;) ale nezoufej, však ono se to příště povede :h:

Jé tak to mně opravdu moc mrzí. :( :O :( My se snazime uz asi 9 mesicu a ted nam to možná vyšlo,taky jsem tomu nevěřila a pořád nevěřím. :n: :n: :n: Možná nám pomohlo,že jsme přestali používat ruzné gelíky atd....Vubec jsem nevěděla že zabíjej spermijky.Až tady holky mi poradily.Moc na tebe myslím a držím pěstičky. :one: :one: :one:

Mimčo, a já na tebe tak myslela, že určitě budeš těhu a ono zase nic :( . Neplakej ono to vyjde. Já jsem vstoupila už do 17. měsíce a taky mě to už docela štve. Tak doufám, že příští rok se to už povede.

In reply to by Mimčo

děkovat..jsme všichni na jedné lodi a navzájem se držíme nad vodou :s: tak se netrap a hlavu vzhůru do dalšího měsíce snažení...Já teprve na ms čekám,ale pobolívá mě břicho tak to vidím bledě :-g(

Až se vypláčeš, tak hlavu vzhůru a v dalším roce se zadaří, uvidíš...držím pěstičky, aby to bylo, co nejdříve.Hanča

je mi to moc líto a je mi z toho smutno když to čtu :r: :r: neboj,určitě se na tebe štěstíčko brzy usměje a budeš mít :cc): :cc): Když ovuluješ tak se to brzy podaří :j).Taky jsem pokaždý rozhozená když to dostanu...drž se :a:

Je mi to moc líto :( Vyplakej se, aby bylo brzy líp a mohlas nabrat novou sílu. A třeba hned z kraje nového roku se zadaří. Moc Ti to přeju :( Vydrž :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka