kleslé bříško

27.12.2008

Ahojky holky, prosím o radu..ze včera na dnes, se mi zdá, že mi kleslo dolů bříško a k tomu jakoby začalo chvílema tuhnout, takové zvláštní napětí..Taky se mi zdá, že se míň hýbá přes den..Chtěla jsem se zeptat zda je to normální a nemám se čeho bát? Sem ve 36tt a čekám první..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, to je normální, klesnout ti klidně může. Já jsem v 38 týdnu´. Asi ve 35 mi taky trochu kleslo, ale teď jak se na sebe dívám, tak ho mám zase nějak nahoře. A to že se míň hýbe, no už tam nemá hodně místa, v tom posledním měsíce se spíše protahuje, už to není nakové to žďuchání a kopání.

já jsem podle PM 34tt a podle UZ 32tt a taky mi během těchto dvou dnů kleslo bříško,pozorujeme to s mužem,dneska jsem měla oproti před tím gumu nad pupíkem místo takovej kus pod pupíkem.Jsem druhorodička a stejně jsem se chtěla zeptat dneska tady jak dlouho před porodem holkám spadlo bříško.Jinak to tvrdnutí se prý připisuje i únavě.Co se týče pohybů tak jsou dny kdy cítím diskotéku a jindy že se jen tak válí sotva ho cítím.

In reply to by mawerička

docela mě to uklidnilo, sem hrozně vyplašená..nevím co vůbec čekat..sice sem byla na kurzech, ale osobní pocity jsou trošku jiný než když se to jenom říká..díky

ahojky klesani briska a tvrdnuti je v tomhle tydnu normalni,pravdepodobne to tvrdnuti jsou poslicci...pohyby byvaji take mensi-mimi uz je velke a nema tolik mista,ale hybat by se melo...pokud by si pohyby necitila vubec,radsi bych zasla k Dr,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky