Kupujete někdo kašičku v DMku, tu jejich značku???

27.12.2008

Já jsem jí zkusila a docela je dobrá, ale Nutrilon rýžová je prostě NEEEJ... :one: :one: .Jo a co Sunarka na noc, to je hrůza hrůzoucí... :00: , je to jak vápno... :sick: a ještě ke všemu po ní Majdinka měla bolení a nemohla vůbec kakat... :( .

Ahojky, tak zrovna dneska jsme se trápili s kašičkou Sunarkou, ta malýmu opravdu nechutná, ale chtěli jsme ji vyzkoušet. Nejlepší co je tak je od Hami kašička banánová na noc a Nutrilon, taky chutná, ale ta se mi zdá trošku řidká, ale je dobrá..

Ahojky, Anetce byly včera 2 měsíce, takže zatím kašičku :n: :n: , ale objednala jsem jí přes net mlíčko a zrovna jsem k tomu vzala kašičku, kterou ji zkusím dát až bude mít 4 měsíce: od Hami nemléčnou rýžovou samotnou, s banány a jablíčkem. Já vím, stačila by na zkoušku jedna, ale přítel do toho vrtal. Nebyla drahá, tak jsem vzala do zásoby a prý když malé nebude chutnat, tak jí sní sám :s: :s:

Nám Sunarka noční chutná (banánová)..dávám tam víc vody a ještě půlku banánu a dost to mixuju a pak je to moc dobré a Tobíkovi to chutná. jinak ještě kupujeme Hami a taky ty Rossmann Babydream, jsou dobré a cena je bezkonkurenční!

tak u nás je NEJ kašička od Hami na noc s banánkem, s jablíčkem :one: :one: :one: sunarku nekupuji ani nutrilon nekupuji ale chci jí zkusit :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka