Prosím o radu - Golfky

27.12.2008

Ahojky maminky, chtěla bych vás poprosit o radu ohledně golfek. K vánocům jsme dostali i nějaké ty penízky, tak bych chtěla malému na jaro koupit golfky, ale nemám tucha, které by byly dobré :( :? U staršího jsem je neměla, ale dost cestujeme a sporťák nám zabere většinu kufru. Poraďte mi, prosím, s jakýma golfkama jste spokojené vy, ať si pak nemusím škubat vlasy ;) Líbí se mi i http://www.bazar-kocarku.cz/detail_foto.php?foto=img_zbozi/zbozi_candy_… , ale vůbec nemám tucha, jaké jsou. Děkuji moc. :k: :k: :k:

In reply to by MATYG

Ahojky, my máme ještě sporťák, takže potřebuji jen něco, aby to nezabralo skoro celý kufr, když jedeme k našim ;) Jsou krásné - ale na nás opravdu zbytečně drahé :c: :)

taky bych chtěla nějaký jen na cestování když pojedu někam autem.
Chtěla bych, aby byly hodně skladný a kolečka nehrkaly na chodíku.Takový víc pogumovaný, než plastový.
Akorát na netu se to těžko pozná tak budu muset oběhnout obchody.
Ale aspoň v obchodě do toho posadím malou a uvídím jak jí to pasuje.
Ale nevadil by mi ani bazarovej.
sestřenka má dvoje jedny chicco a druhý cam a s obojím je spokojená.
Jinak mi poradila sousedka, že to sedátko by nemělo být moc rovný,ale spíš skosený tak aby se dítě opíralo. Jinak při jízdě to dítko poskakuje a nacpe se na tu opěrku.
Žana a Amálka

In reply to by zaneta.111

Ahojky, mě by bazarové taky nevadily - ale koukala jsem na mimibazar a všechny už mají něco zničené. Většinou ty madla, tak by to asi nebylo moc pohodlné na řízení. A taky koukám, aby měly alespoň 3 pohohy opěradla - a to většina z nich má :k:

In reply to by Beni

No když jsem byla rozhodnutá, že golfky kupovat nebudu tak jich na bazaru bylo hodně. A fakt dobrých skoro jako nové do 1000,-. Používali je jen na nákupy a jako vedlejší kočár. Přesně tak jak to chci používat já.
Nechci do toho dávat moc peněz. Mám kočárek za 20tis. Myslela jsem, že je to dobra investice, ale golfy jsou přece jen skladnější. Až na něco dobrýho narazíš, pošli mi prosím zprávu.
Ale ten Cam vypadá dobře. Budu to sledovat a snad narazím na nějakou akci.Žana a Amálka

In reply to by miri22

Jéje, přesně na tyto jsem koukala. Jsou takové srandovní - moc se mi líbily. Ty madla vypadají jako tykadla od motýlka :s: Nakonec asi vyhrajou tyto. Jsem ráda, že jsi s nimi spokojená :one: malý je dost velký, tak snad mu budou :qu:

In reply to by mamáček

Máme Mondeo kombi, takže se nám do kufru vejde skoro všechno :c: :s: Ale když jedeme s klukama k našim na Moravu na týden nebo i dýl,tak je kufr natřásknutý. Navíc se s ním u našich nevejdu do výtahu (vejdou se tam tmax. 3 dospělí a pak mají problém zavřít dveř) :c: :s: Takže jsem se rozhodla. Mám 3 tipy, tak sjedeme do jednou krámku tady v Praze a okouknu je v reálu. Je to www.detskydum.cz - mají super výběr za dobré ceny.

In reply to by Beni

ja do svoji 206 sem rada,kdyz narvu obe deti :00: :///: a to nesmim nakupovat moc veci,jinak by muselo jit jedno pesky ://: :c: .....a od 10.jedem na tejden na hory :00: :jawdrop: ...si asi budem muset zapujcit vetsi povoz od babicky :s: jinak to nevidim.....ja ten kocar musela nakupovat pres NET,páč tady je pouze jeden kram a tam je to tak o 100 az 200% dražší :sick: :jawdrop:
tak preju dobrej vyber :one:

Já ti bohužel neporadím a ani nemám žádný tip, ale držím pěsti, aby ty co vybereš, byly dobré... :one: .

In reply to by Beni

... :) .Vánoce proběhly taky hezky a dostaly jsme s Majdinkou spoustu krásných a užitečných dárečků... :one: .Jinak s tím mým je to jak na houpačce... :) , někdy je to milující a starostlivý partner a někdy je to sobecký rejpal... :( , ale ono všude je něco... ;) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky