Kdy svatbu??

27.12.2008

Teda hóólkýý, včera jsme byli na výroční večeři a přítel mě požádal o ruku!!! Jsem moc moc šťastná, ale potřebuju radu.. Chtěli bysme stihnout svatbu etě než se málá narodí, protože pak bude hrozný frmol, ale vůbec nevíme kdy. 1.) aby se vše stihlo zařídit a 2.) aby to asi nebylo moc brzy před porodem.. Termín mám 13.4. tak co myslíte?? Mysleli jsme třeba začátek března??

Kliknutím vložíte smajlíky:

já se vdávám posledního ledna a zařizovat jsme začali někdy v polovině listopadu. Chceme stihnout svatbu před narozením miminka, které čekáme v květnu.
A co se týče termínu v kostele, tak to je v pohodě, protože přes zimu moc svatby nejsou, měli jsme i možný termín v polovině března, ale to se mi zdálo, že to je moc pozdě, když mám v květnu termín. A navíc, mám strach, že v tom březnu bych už mohla mít oteklé nohy a nevešla bych se do svatebních botiček:-)

A co se týče šatu pro těhulky, tak ja jsem šaty sehnala v Havířově, jsou moc hezké a hlavně, za pár kaček:-)

Ahojky, tak v prvé řadě moc moc gratuluji! :qu: A neboj, pokud začneš vše zařizovat hnedka 2.1., tak bys to měla krásně stihnout. A ani s výběrem šatů bych se nebála, docela hodně už dělaj i pro těhotný, není to jako dřív, takže určitě seženeš moc krásný i pro bříško. :) Já se vdávala ve druhým měsíci, zjistili jsme tři týdny před svatbou, že už tam budeme tři a skvěle jsem si to užila a to i přes to, že jsem trpěla ranní nevolností a nemohla jsem pít alkohol. Ač nemyslím, že o tom by to mělo být. A hlavně manža to vzal i za mě, takže odpadl do pokoje večer v osm, ovšem usnout ne a ne a nakonec jsme šli spát asi o půlnoci a musím říct, že krásnější svatební noc bych asi neměla, ani kdybych mohla taky pít. :///: Prostě jsme si to náramně užili.

Co nejdřív- s velkým břicho se těřko scháněji šaty a čím větší břicho tím víc budeš unavená.My zorganizovali svatbu pro 30lidí+vše okolo zaměsíc a půl a jde to,ale víc času je samozřejmě lepší.Janinka a Honzík

tak nejdříve moc gratuluji :\r/ :\r/ Nevím jak ve Vašem kraji,ale u nás se termíny svateb domlouvají minimálně 6měsíců dopředu,to jsem tě asi moc nepotěšila,vid?A kdepak jí chcete mít na zámku bo na úřadu?Určitě se co nejdříve dojděte zeptat na volné termíny a uvidíš co Vám nabídnou. :a:

In reply to by monke

Děkuju moc :ww: Chceme na úřadu Prahy 4, tak se půjdem v pondělí zeptat jaké mají termíny.. A myslíš, že měsíc před porodem nevadí??

In reply to by werie

to určitě termín mít budou..nevadí,proč by mělo..jestli máš těhu bez problému tak by to ničemu nemělo vadit.Hlavně se moc nenamáhej aby jsi místo na radnici neskončila v porodnici :s:

In reply to by monke

Nj, když on to chtěl spojit s tím výročím.. :ww: Hodně holek mi svatbu s mimčem rozmlouvá, že je to hrozná divočina, žádná svatební noc.. Není to prý moc fajn, proto s ptám na zkušenosti no.. :dance:

In reply to by werie

opravdu jen a jen na tobě,ale já osobně bych do toho nešlaKdyž počkás tak .Budeš mít větší výběr ze šatů,užiješ si svatební hostinu budeš moc tancovat....a svatební noc.

In reply to by monke

Ahojky, já bych do toho šla až se mimi narodí. Vdávala jsem se v září v třetím měsíci. A kdyby se nám to náhodně nepodařilo otětotnět před svatbou (tu už jsme měli naplánovanou rok dopředu) tak ju neděláme. Měli jsme aj svícu a já nevěsta jsem byla jediná střízlivá. A na svatbě taky. :s:

In reply to by JaninkaU.

Tak to já taky tančila jak o dušu do dvou do rána. Jen bylo všem divné že si nedám ani štamprlku slivovice na zahřátí. Jediný víkend v září bylo devět stupňů.
Skoro nikdo to ještě nevěděl že jsem těhotná tak se všichni blbě vyptávali a já ještě blbějc odpovídala. Ha ha ha :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka