KDY???

27.12.2008

Ahojda holky, po nějaké době Vám mužu napsat trošku s klidným srdíčkem.Chtěla bych se zeptat těch, co jsou bohužel po revizi tak jako já (zamlklý potrat ve 13tt)
za jak dlouhou dobu je možné se snažit o dalšího mimíska.Někde jsem četla až za 6 měsícu :( někde zase píšou za 3, určitě záleží na tom co mi řekne doktor.
6 měsícu se mi zdá strašně dlouhá doba :\\: snad to bude možné dřív.Budu ráda za každý příspěvěk.
Mějte se kočky pěkně, a užívejte těhu i miminek papa :a: Zdenka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkujíí, holky taky všude čtu že se má nejmín 3 měsíce počkat. My budeme muset ještě počkat na genetické výsledky, až potom budem vědět co dál :( ,
budu doufat že to bude vpořádku a přístí rok touto dobou budme mít druhého prdolku doma. :h: Všem velké díky, jsem ráda za tento web, hodně mi za ten měsíc co tady chodím pomohl, hlavně psychicky, jste tady holky co dokaží druhým pomoct a to je moc fajn. :h: :w:
papa Zdenka.

Ahojda,já byla na revizi 8tt,doktor mi řekl,pokud bude vše v pořádku tak po3 měsících.

přijde na to, jestli se ti to stalo poprvé a taky jestli se ví, co bylo příčinou ...
po revizi v 7.tt mi doktoři říkali, ať počkáme 3 měsíce, bylo to moje první těhotenství a nikdo to moc neřešil, pro doktory je to v týhle fázi těhotenství docela obvyklé ... pro mě ty tři měsíce byly tak akorát doba na to, abych se dala psychicky trochu do kupy dokázala si říct, že to byla jen náhoda, která se stala i spoustě jiných holek ...
po revizi v 18.tt mi říkají, že mám počkat půl roku, a jelikož to nebylo moje první těhotenství a z pohledu doktorů to bylo docela pozdě, zkoumají teď, proč se to stalo ... no a na výsledky jejich zkoumání budeme ještě nejmíň měsíc a půl čekat, a že bych se teď pokoušela otěhotnět, tak to fakt ani náhodou, nestojí mi za to pokoušet osud dokud nám neřeknou, co zjistili, pak by se totiž pro příště dalo předejít tomu, aby se to opakovalo ...
no a taky mám kamarádku, který se těhotenství zvrtlo v 9. měsíci, hned po první menstruaci otěhotněla a má z toho roční holčičku :s:

zalezi,co Ti povi Tvuj doktor....tys to mela ve 13 tt.Ja potratila v 6 tt,byla jsem na revizi delozni dutiny a doktor rekl,ze se mame zacit snazit hned,ponevac zena ma tu prilezitost jenom jednou za mesic.Bohuzel.No a za 3 mesice sme byly tehotni a o mesic cekame Adamka.Drzim palecky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka