Konečně doma z nemocnice

27.12.2008

Ahoj holčičky tak hlásím že jsme konečně doma z nemocnice :\x: :\x: :\x: .Byli jsme tam zavření s Adámkem od 16. 12 :00: :00: :00: řeknu vám je to pěkně na palici, ale už to máme za sebou a teď se jen modlím at už mu je dobře a nemusíme tam zpátky to by mě asi houplo :00: :r: :00: :r: Ještě jezdíme ráno a večer na injekce ale hlavně že už jsme doma :///: Ajak se tu všichni máte?????????????Číst to nemá cenu to bych tu zestárla :s: :s: :s: :s: :a: :a: :a:

Alí posíláme Adíkovi pusinku, pohlazení, pofoukání a sílu! To je něco, když těm mrňouskům něco je.. my měli rýmu a trochu kašel, tak po dvou týdnech jsme se toho snad zbavili.. na začátku prosince mi áďa spoadnul z postele a od té doby se taky pořád řehní, raubíř jeden :s: mějte se krásně a buďte zdraví!!!

In reply to by terinka

Děkujeme Terinky :c: byli jsme tam kvůli těm jeho ouškám měl třikrát zánět středního ucha , doktoři nám tvrdili že je v pořádku ale nám se to nezdálo :spid: pořád my nespal plakal a byl protivný tak jsme si to přes známého domluvili s primářem a už jsme jeli šupem do nemocnice :r: měl tam recidivní :00: zánět to znamená že to měl stále v tom oušku ten zánět , vlastně nějakých 14 dní :r: tak mu nasadili sylný antibiotika rovnou do žíly měl kanylu a musel je užívat 12 dní takže ještě do zítra jen mu to dávaj už do svalu nebot už mu otýkala ručička jak to měl dlouho tak mu to museli vyndat :? Je to můj chudinka malej :h:

Ahojky a co Adámkovi chybělo? Tak snad už to bude dobré.
To sis tedy Vánoce užila, co? Přejeme Vám jenom zdravíčko a žádné trápení, no prostě všechno nej v roce 2009.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka