Dieta od Noveho roku

27.12.2008

Od noveho roku hubnu, uz jsem si nasla dietologa na sestaveni jidelnicku. Snad to pomuze. Citim se sice dobre, ale takhle to dal nejde. Chci dat dolu aspon 15 kg.
Kdo jde do toho se mnou. :-)

Věroušek

Jse se hlasim a chci zhubnout 20kg. Psala jsem i pani dr.Cajmhantlove nebo jak se to pise ale ani mi neodpovedela :( A pochybuji, ze tady u nas budem mit nejakeho dobreho dietologa co me vystri a sestavi dobry jidenicek jako to delaj oni. To bych musela do Prahy a tam se mi samotne nechce a jeste bych musela s malou

jáá, já jdu do toho, sice mám dole "už" 20kg, ale ještě chci 20..protože jsem neuvěřitelně tlustý prase a nemůžu se na sebe koukat, natož na fotky a přitom jsem normálně hezká holka... Mě se líbila dieta co měl teď Daniel Hůlka, rychlá a krutá, to přesně potřebuju, nejsem běžec na dlouhé tratě a celý život si odříkávat taky nechci..ale jdu do toho!! :\x:

Já chci taky od nového roku hubnout, mám 102kg a je to k zblití. ale taky kojím. Můžu se zeptat kolik to stojáí u toho dietologa?? a kd ho hledat??

In reply to by j.nemcova83

já si nechala udělat jídelák přes net, vyplnila jsem podrobný dotazník a vyčítám si to, stálo to 650,- Kč a totálně vše mi zakázali, co jsem napsala a přikázali šílený věci - kuskus, černý pečivo, černý těstoviny, ryby, zeleninu atd..... no zkrátka žádný zázrak. to jsem si mohla najít já vůl zadrmo na netu, co je sacharid a co bílkovina a kdy se co smí. Navíc mi nesestavili nic konrétního, jen uvedli příklady co k snídani, co k obědu a v večeři, zkrátka to bylo o ničem za 650,-
Jo a taky mi nařídili pohyb :-) :s: :s: :s:
Ale osobní setkání s dietologem bude určitě super a konkrétní.
Jinak od ledna začínám taky, zbylo mi 11 kg, ale stačí mi sundat "jen" 9 kg.
Tak hodně štěstí holky.

Ahojky, já ještě před pár dny se radovala, že mám od porodu 15 kg za 2 měsíce dole. Jenže přišly Vánoce a já si vyčítám, že jsem prase... Pořád jenom žeru a žeru. Když ono je to jídlo tak dobrý.
Chtěla bych zhodit min. 10 kg, takže já jdu do toho s Tebou. Sice nemám pevnou vůli, ale snad se zadaří. Já tedy nekojím a být Tebou tak bych se moc neomezovala, abys nepřišla o mlíčko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky