Tak zase nic :-(

27.12.2008

Tak jsem si udělala test a vyšel nagativní a bohužel se špatnou zprávou přišla i MS. :r: takže :cc): k nám asi jít nechce. :\/: Ach jo ty zklamání jsou nejhorší :\\: :\\: Doufám, že aalespoň Vy máte dobré zprávičky? :w: :w:

Ach jo,a já se těšila sakra,kasparečku,nebud smutná,nebo budu taky a to nechci :n: :w: Já si chci nechat smutek až na 16.1 to mám dostat já víš :s: Tak si užij kino a děkuju za přidání do přátel ;) :ww: :) :c:

Ahoj holky,
tohle mě něco připomíná i u mě, stále jen čekám, zda to přijde, nebo ne.
Nevěšte hlavu, jste mladinké, určitě se to brzy povede, příroda si to stejně zařídí podle sebe, takže žádné slzičky, ale úsměv na tváři :) , ať to snažilkování je potom krásné!!!
Jen tak pro klid v duši, mě teď bude 28 a nedaří se, stále si říkám, prostě to vyjít musí!!! :dance:
Mějte se krásně :a:

In reply to by Lucinka81

Přírodě se bohužel poručit nedá, ale někdy se zamýšlín nad tím, jak některé macechy mohou vůbec přivést na svět dítě, pak ho třeba dají do popelnice nebo týrají, proč tady matka příroda nezakročí.. ? :\/: Ale to je asi otázka, kterou nevyřešíme. A jak dlouho se pokousiš Ty?

Nic jsi z toho nedělej a netrap se.Hlavně ať je ta potvora co nejdřív pryč a může začít zase vaše snažílkování :\x: Já sama ještě nevím jak jsem na tom,mám to dostat zítra a BT mám 37,1 což je hodně divné :§)

In reply to by kasparekmalicky

Jé tak teď zase děkuju já tobě,nevěděla jsem co to znamená.Měřim si jí teprv od včerejška ale včera byla taky 37,1.Určitě se ti to povede,budu ti držet palečky.Nevím sice kolik ti je a jak dlouho se snažíš ale jednou to určitě vyjde.Mě je 19 a o mimi se snažíme první měsíc,tak tomu zatím moc nevěřím že by se povedlo....Ale tobě přeji moc štěstí a nebuď z toho zoufalá :) :) :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka