leden-jak jsme na tom?

27.12.2008

ahoj holčiny, tak leden máme skoro na krku, některé z nás už odrodili nebo rodí a co my ostatní? jak se chystáte na porod, nějaké poslíčky, nebo nějaký náznak toho, že už ten leden rozjedeme pořádně? já pořád nic, cs 5 už asi měsíc, čípek mám prej jak brno a mimčo prý ještě ani nesestoupilo, je prý ještě hodně vysoko. přitom já bych to chtěla mít už za sebou, termín mám za týden-4.ledna a už si připadnu jak parní lokomotiva :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak ja jsem si vcera vecer myslela ze uz asi pojedu, cca od 23 do 24hod mi pravidelne tvrdlo bricho, to bylo fakt neco, pak jsem to zaspala a uz je to zase v poho... Do ted mi nic nebylo takze jsem z toho byla docela vyjukana :O Ve ctvrtek jsem konecne zabalila tasku do porodnice tak to mi asi mimco davalo nejaky znameni ze uz bylo na case ;)

In reply to by JituleVo

Ahojky, a kdo odjel do porodnice? Jsem tu od včerejška nebyla a nic nevím..
Jinak já mám termínek za týden a taky nic moc příznaky. Malá je sice už sesazená nízko v pánvi, ale já se cítím úplně normálně. Dneska jsme s manžou byli na procházce a dali si sexík, ale nic to se mnou nedělá :s: .

no taky by me zajimalo, kdo pojede jako treti. Ja jsem zatim porad bez priznaku. Je mi docela fajn. Jen to spani neni idealni, ale to ted nebude tak pristi 3 roky.... :s: :s:

Ahojík Peťulinko :) , tak já mám termínek až 24.ledna, ale včera mě tvrdlo bříško o 106 a pěkně mě bolely záda, dala jsem si vanu a v poho. Dnes mě nic nebolí, jen malej řádí jak černá ruka....leden se nám krásně rozjel, tak doufám, že to tak bude pokračovat a já tu nebudu nakonec tvrdnout až do února :00: . Kdyby to šlo, jela bych rodit klidně hned :///: .

In reply to by Rozárkaaa

tak 24.1.2005 jsem porodila synka, teď mám termín příští neděli a chci to mít už za sebou, strašně mě to už nebaví, břicho je už moc těžký a velký, každej straší, že budu rodit cvalíka tak z toho mám strach a radši bych to měla už za sebou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka