píchání břicha na konci těhu

26.12.2008

v pondělí začínám 40.týden a chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom vy? taky vás trápí takové píchání v podbříšku, že když pak třeba ležíte, že se ani nemůžete zvednout a normálně chodit?jako kdyby bylo mimčo strašně nízko a tam někde dole vás tlačilo? a jak jste na tom lednandy jinak? já byla v úterý na kontrole, čípek mám prej ještě jak Brno a pak sem byla na ozvách a tam ani vlnka, na to že mám rodit příští neděli to zatím moc nevypadá, asi půjdu zítra gruntovat do našeho nového bytečku, třeba umejt okna nebo schody nebo tak něco a třeba to zabere:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, jsem na tom stejně jak ty. Já v neděli začínám 39 týden. V podbřišku mě píchá, no spíš jako v pipině, příjde mi, že mám hlavičku úplně mezi nohama, ale podle doktora je ještě vysoko. Na monitoru taky rovná čára. Tak nevím. Jinak se cítím dobře, trochu mě bolí záda, ale žádná hrůza. v úterý jdu zase na monitor a poradnu, tak uvidíme.

..já mám termín tuhle neděli, ale zatím se nic neděje. Jen jsem ti chtěla říct, aby ses na ty okna vyprdla. Kámoška mi řikala, že by se okna na konci těhu mít neměla ..tak se na to vyprdni, oni nikam neutečou .. :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky