žehlení novorozeneckých oblečků

27.12.2008

Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat jestli je nutne zehlit vsechno obleceni pro novorozence, peru druhou pracku, prvni uz jsem ususila v susicce takze to mame krasne nadejchane ale kdyz si predstavim ze bych to mela vsechno vyzehlit tak se mi delaji mzitky pred ocima :00: No, to je tak, kdyz si to clovek necha na posledni chvilku co :O
Jinak pro lednacky, vcera vecer kdyz jsem si lehla tak jsem mela obavy ze uz pojedeme do porodnice, asi hodinu mi tvrdlo pravidelne bricho ale pak jsem to zaspala a dobry :one: Tak nevim co to melo znamenat, nejsem na to zvykla az do ted mi nic nebylo... Asi to bylo tim ze jsem si konecne ve ctvrtek zbalila tasku ;) No tak proto ted narychlo jeste plasim s tema obleckama... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mamka mi říkala že ano, určitě celé šestinedělí, žehlit vše. Pak už se prý nemusí. Takže já vše žehlím. Nemáš to nechávat na poslední chvilku ty potvůrko!
U nás nic, žádné rození se nechystá a dokonce mám břicho pořád jaksi vysoko, nebo co. Ach jo. Už bych ani neměla předčasný porod, dnes jsem 37+6 týden.

já žehlila všechno a stále žehlím. malej nikdy neměl problémy s nějakýma vyrážkama,ale líbí se mi, když mu to vyžehlené dám do skřínky a potom mu to obleču a nemá to zmuchlaný. to malé oblečení jde rychle.přiložíš žehličku na bodíčko a je vyžehlené. :-)

Myslím, že jsou i sušičky, co mají nějaký antibakteriální program a pračky s parním praním. Takže záleží, jak máš moderní techniku. Pokud žádný takový program ta tvá nenabízí, tak bych i žehlila. :)

Už ses ptala včera viď, tak ti odpovim stejně jako včera. Já žehlila všechno ze sterilních důvodů. Mimísek je moc náchylný po narození, tak by měl mít všechno vyžehlený a zbavený bacilů... Přece nechceš, aby mu hned naskákali nějaký pupínky... Žehlila jsem i ponožtičky, plínky z obou stran, prostě všechno. Teď už jsou malýmu 4 měsíce, tak už to tolik nepřehánim :)

zehlila jsem vsechno krome tech flausovych a chlupatych veci. Budu zehlit vsechno a prat vsechno na extra oplach min. do konce sestinedeli, pak uz se na to pomalu asi vyprdnu. Uvidime jak bude mit malej citlivou kuzi.

:) no ja budu zehlit vsechno i kdyz to bude piplacka ale rika se ze zehlenim se nici bakterie ...
mame doma malou cestovni ehlicku tak asi s ni to bude lepsi to je prtave ty vecicky ja mam termin v breznu a v lednu uz zacnu pomalinku prat a zehlit ...
tak se moc nepremahej at uz nejedes AHOJKY :a:

Já jsem vždycky žehlila vše,ta žehlička ti spálí bacilky a to každopádně sušička nenahradí!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky