Porodnice

27.12.2008

Ahoj holky, prosím Vás vy co jste už porodily, jak je to v těch porodnicích s poplatkama? Já mám termín za týden a právě se chci zeptat, ty poplatky se platí denně 60 kč nebo se to počítá až odcházíš všechno najednou? Jestli si mám vzít peníze sebou, nebo to pak zaplatí manžel až pro nás přijede? A taky za miminko se už neplatí, že ne? Díky za odpovědi !

Kliknutím vložíte smajlíky:

rodila koncem července a když jsem odcházela z porodnice tak jsem už platila jen za sebe a za malého už jsem nic neplatila -to už byl srpen a poplatky za novorozence se od srpna zrušili :one: :a: :a:

Ahoj, rodila jsem v září 08 a poplatky jsem platila v hotovosti najednou při odchodu, ale jen za sebe, za mimčo se neplatí už od července.

Ahojky!!!Poplatky platíš až všechny najednou,když jsme byli v nemocnici,tak jsme dostali normálně fakturu a do tří dnů od odchodu z nemocnice se musela zaplatit.Za mimčo se neplatí až od ledna!!!

In reply to by geralda

Ale snad to vydržíš!!! Moje švígra měla rodit před necelými třemi lety 5.dubna,to bylo v tu dobu,kdy se od 1.dubna měnilo to porodné na těch úžasných 11.000,--,tak to chudák nevydržela a 30.3.porodila s tím malým porodným. :s: :!k: Ale hlavně,že bude mimi zdravé,ne? Četla jsem,že až od ledna se neplatí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka