holky poradte smrkam krev...

27.12.2008

ahoj holky
chtela jsem se zeptat jestli taky ted smrkate krev prvne jsem si rikala ze me praskla zilka ale uz to trva 14 dni a pres noc asi vice protoze me zaschne v nose a pres den mam celej krvavej kapesnik..je to divny.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, je to v těhu běžnější, zkus více zvlhčovat sliznici sprejem do nosu (třeba Sterimar) nebo zvýšit vlhkost vzduchu v bytě/domě. Teď když se topí, tak je vzduch často více suchý, já s tím tady v podnájmu mám také problémy - navíc v noci netopí, tak je suchý a studený vzduch, tak vždycky večer zvlhčuju.

taky se mi to stavalo, ale zalezi na tom,jak to mas silne. ja mela jen trochu krve na kapesniku. Vic se prokrvuji zilky vsude v tele.

Možná budete v tomto období více posmrkávat a budete se i více potit. Nemějte obavy, je to zcela běžná reakce. V těle se Vám zvýšilo množství tekutin kvůli tomu, že Vaše srdce teď pracuje mnohem usilovněji. Také Vám může tu a tam téct z nosu krev, je to proto, že je Vaše děloha mnohem více zásobována krví, při té příležitosti se Vám i více prokrvuje nos.
Zdravý jídelníček pro těhotné
Je dokázáno, že to, co v těhotenství jíte, má velký vliv na zdraví Vašeho dítěte. Více informací

TO JSEM NAŠLA NA JEDNOM ODKAZU :a:

Ahojky,je to tak,že v těhu více praskají žilky,taky smrkám krev,ale tak moc,jak ty popisuješ,to ne.Raději si s tím zajdi,pokud to už trvá 14 dní a tak moc,určitě!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka