Mám syna "úchyla" :)

27.12.2008

No normalne posledni dny zjistuju ze muj syn (3mesice) je nejspokojenejsi kdyz na me kouka. Nejlepe kdyz jsem bez podprdy.. vali oci, smeje se a oblizuje se jazykem .. nekojim uz dva mesice tak si preci nemuze pamatovat k cemu to slouzi :) ale je to hrozna sranda... spokoji se i s podprdou, ale jakmile stahnu triko tak je po srande a knoura.... vzdycky kdyz na me kouka tak rikam.. ale jen protentokrat... ted alespon do 15 zapomen jak to vypada :)

A nekdo tu psal, ze kdyz se jde osprchovat tak ditko place.... a ze ho bere do koupelny.... vyzkousela sem a musim mamince alespon takhle podekovat...
syn se spokojene kouka, nechape co se deje a dokonce se tomu smeje... kope nohama, vyplazuje jazyk a je spúokojenej.... super napad.....

TO JA MAM TAKY UCHYLA.JSEM SI SLA KOUPIT PODPRDU A MALEJ MI MALEM VYSKOCIL Z KOSIKU,JAK SI MYSLEL ZE BUDE PAPAT.CELEJ SE ROZZARIL A ZACAL SE SMAT A KOPAT NOZICKAMA A MAVAT RUCICKAMA.KDYZ ME VYDEL JAK JSEM SI JI ZKOUSELA,JSEM SI HO VZALA DOVNITR SE MNOU.
A KDYZ MU BYL ASI 1,5 MESICE,TAK JSME NA TOM JEDNOU S MANZELEM LEZELI ,MAME POSTYLKU VEDLE POSTELE.A JAK TAK CVICIME KOUKLI JSME SE NA MALEHO OTEVREL OCI A ZACAL SE NAM SMAT.MANZELOVI MALEM ZMEKL,OD TE DOBY PRED NEJ DAME PRO JISTOTU POLSTARE DO VYSKY,ABY NA NAS NEVIDEL.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky