Kila

27.12.2008

Kolik jste holky pribraly kilo v tehotenstvi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,já přibrala 14 kg.. termín mám dnes,ale neděje se vůbec nic.Zítra jdu do poradny tak uvidím co mi Dr. řekne.páááá

Tak to jste me uklidnili,ja mam asi 18kg nahore a rikala jsem si jak budu vypadat potom,to jsem vetsinu nabrala az od toho 8.mesice.A mimochodem mam zitra termin a dnes mam docela kontrakce,tak to treba budu mit brzy za sebou. :qu:

Ahoj, já nabrala 16 kilo,a teď jsem týden po porodu a 11 už je dole. Kojením to fakt jde dolů a navíc mě úplně přešla chuť k jídlu, do jídla se nutím,abych měla dost mlíčka. Na konci těhu jsem se strašně rozežrala a teď zas naopak, ty hormony dělaj divy.. měj se hezky. :a:

Ahoj,no já jsem teď ve 40týdnu,začínala jsem na 51kilech a mám 73 :n: ....Nejdříve jsem s toho měla hrůzu,ale teď je mi to jedno do sedmého měsíce jsem cvičila jak blázen,ale pak jsem to vzdala,nedělalo mi to dobře.Takže já jím na co mám chuť,nepřejídám se,ale kila jdou prostě nahoru,takže budu doufat,že to shodím.... :a:

:§) Ahojky, já přibrala 20,, z toho 10 během podledního 1,5měsíce.Začala jsem se nalívat vodou a měla jsem vysoký tlak.. Teď mám nahoře ještě devět... Kojím o 106, ale váha mi stojí už skoro dva měsíce. Vypadám jako slon s vemenama.. :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) Závidím vám holky, že hubnete kojením. Já nemůžu jet ani plavat, protože manžel není schopný ani pohlídat... :§) :§) :§) :§)

tak ja pribrala 22 kg,10 nechala v porodnici a za 14 mela zbytek dole,za tri tydny se vesla do sveho obleceni,a to sladke jim teda hodne,jo kojeni je zazrak,takzte se neboj a klidne papkej

Ahojky,tak já zatím 17,ale půjde to určitě přes 20,už na to ale házím bobka,pořád jsem se snažila držet,ale bylo to zkrátka nanic,rostla jsem i z vody,nechávám tomu volný průběh,však to půjde dolů. V prvním těhu jsem měla jen 10 a do měsíce po porodu jsem na tom byla stejně jak před těhotenstvím. :a:

ahoj....já podobně jako Tesa...bezmála třicítečku.Už jsou dole.Malé je osm měsíců a to pořád žeru a nejvíc sladký - a nejvíc na noc :s: - asi to bude zase tím kojením. U prvního dítěte jsem to měla zrovna tak - přibrala jsem tehdy 25kg,kojila dva roky a 4měsíce a měla jsem podváhu (cca po roce od porodu)a to jsem si tu hubu taky neošidila.

já jsem za celé těhu přibrala 20 kg. Shazovalo se to docela dobře. Teď má Honzulka už skoro 6 měsíců a já mám dole 22kg.

Já 14kg. Ze začátku mi naskočily jen 2 a držely se do cca 22tt a pak se to rozjelo. :00: Snad to pak zase rychle shodím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka