Tak tohle jsou ty nejúžasnější okamžiky!!!!

26.12.2008

Ahoj holky, tak si taky dám do deníčku pár foteček ze Štědrého dne :c: Byl to moc krásný večer a protože jsme to moc nehrotili, tak se to všechno moc povedlo a s tou malou cácorkou to má opravdové kouzlo :h:
Ještě přidám fotku z loňských Vánoc hned po příjezdu z porodnice :||): :h: :h: :h:

Ahojky Ajuško, moc překrásné fotečky a Justýnečka je neskutečně krásná holčička :one: Je moc fajn, že jste si to užili :one:

Ahojky Ajko a Justynko! :a:
uzasne fotecky - cisi z nich vylozena rodinna pohoda. :h:
Ta fotka po prijezdu s porodnice s tou letosni - to je neco neuveritelneho ... jak se ten zivot dokaze za jeden jediny rok obrovsky zmenit, vid? ;) :00:
Je super, ze jste si letosni Vanoce s Justynkou hezky uzili, Justynka je moc krasna modroocka a musite z ni mit jiste velikou radost! :qu:
Tak jen tak dale a do bliziciho se roku prejeme jenom same krasne zazitky. :h:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Šárinko moc děkujeme :c: Ten rok je opravdu tak strašně hektický a úžasný a je škoda, že se to nedá při té rychlosti všechno dokonale nasát a vstřebat :( . Kdybychom neměli fotky, tak bych nevěřila jak byla malinká :h:
A co Vánoce jak to Lucinka prožívala ?:c:

Ahojdá :a: krásný fotečky, docela jsem se zasmála tom komentáři, že ten tvůj chlap umělej :!k: vzpoměla jsem si na svýho chlapa jak mi ukazoval fotky jak byli od naší firmy na formulích a na všech fotkách vypadal stejně, jak když ho vystřihli a nalepili :!k: furt stejnej kukuč :!k: Jinak díťátko si do postele beru a užívám si jí :h: :h:

In reply to by Ditousek

No tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo má na fotkách nafukovacího chlapa...Honza mi vždycky tvrdí, že se neumí tvářit do foťáku, takže má naučený jedem výraz :s:
my jsme si malou naučili dávat do postele až tento měsíc, protože strašně moc kašlala a dusila se a od té doby prospí skoro celou noc :h: a v postýlce bude zase 10x za noc vzhůru. Ty děti jsou takové potvůrky :c:

In reply to by Aajka007

No tak to máme chlapy asi ze stejné výrobní série, akorát ten tvůj bude novější model než ten můj, jinak to maj fakt stejný :!k: S tím spinkáním je to u nás tak né že by malá v postýlce nespala, ale u mě spí klidnějc, ale začíná se roztahovat, takže půjdem do její postýlky my a ona bude rozvalená na letišti :!k:

In reply to by Aajka007

No tak mýmu chlapovi bylo letos 45 takže je to starší model, sportovec superveterán, dřív hrál taky závodně volejbal, ale teď už spolu telpáme jen tenis a golf, občas pinčes, ten jsem hrála závodně já, ale v našem věku už je to vše rekreační, teda ten golf ze ještě tak 50 let závodně dá dělat, ale milionáři už z nás asi nebudou :s: A s tou postýlko to asi bude brzy, teď jsme 4 dny v postýlce sama se Sašou a to znamená že ona má mou půlku a já Leonovu a až přijede v neděli Leon bude spát asi na přednožce :!k:

In reply to by Aajka007

No nenecháme...půjde do tej Sašinej postýlky :!k: ale při jeho 193 cm to bude asi docela natěsno a mám obavu že ta nosná podložka to asi moc dlouho neustojí, ikdyž je fakt že se tam moc převalovat nebude :!k: a co se týče golfíku, máme pasivní práci (nemyslím se Sašou :!k: ) člověk sedí u klientů nebo v autě, takže když si vezmeš bag a vyrazíš na hříště kde je klídek příroda, semtam řízneš do míčku tak je to fakt odpočinek a hlavně se to dalo dělat se Sašou v kočárku jsme si tam drandili a ona spala někdy teda i řvala, ale tenis by šel takle dost těžko, protože ona toho při stojícím kočárku moc nenaspí a je to i slušná tůra s tím kočárkem :!k: hlavně je to sport kterej můžeš dělat a do vysokého věku a největší soupeř si tam je člověk sám sobě!!!! :00:

janka.82

No, moc Vám to sluší, rodinko :h: :h: :h: Chci se zeptat, co to je to modré, co vypadá jako tunel?

Náádherné fotečky... :qu: :qu: , Justýnka je krásná holčička... :c: , já už se moc těším, až bude Majdinka větší a bude to trošku víc vnímat, ale stejně už ted, to byla nádhera, prožívat Štědrý večer, vedle své vytoužené a milované holčičky... :h: :h: :h: .

Ajko, moc krásný fotečky. Malá je rozkošná a s tím miminkem u kočárků úplně k sežrání. :h: :h: :h: Ještě jsem se chtěla zeptat, je ten tvůj chlap vůbec živej? Má na těch prvních fotkách úplně stejnej výraz :!k: :!k: :!k: . Jste krásná rodinka :one: :c:

In reply to by janek

Tak ted jsem Janku dostala záchvat smíchu až jsem se z toho rozkašlala :s: To víš, že je to jen atrapa, aby ty fotky vypadaly atraktivněji :one: Myslela jsem, že když ho převleču, tak to nikdo nepozná :00: :spid:
Moc děkuji za chválu :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka