kolko vám spia večer po kojení

26.12.2008

ahoj holky,bude nam 7 tyždnov a mám pocit že malá mi nevydrží večer moc spinkat,vacsinou su to 4 hodiny po kupani a napani..nieje to malo? a potom celu noc á 2,5-3 hodiny na kojenie

Kliknutím vložíte smajlíky:

naší malé je sedm týdnů a spinká úplně stejně jako tobě. Asi je to normální. Taky bych byla radši, kdyby se to prodloužilo :cc):

ahojky...nam bude 6 tydnu a mala se budi kazde 2 hod na kojeni tak bud v klidu...taky me to docela stve protoze tak nestihnu skoro nic,ale snad se to spravi,pozdeji ji budu prikrmovat aspon na noc at vydrzi dil spat...

Ahojky, nám bude 6 týdnů. Malá spinká strašně málo. Přes den skoro vůbec. Jen venku v kočáře. Koupeme kolem 6. Malá usíná až kolem 9.-10. Na papání vstává každé 2 hodiny a buď vstává kolem 4. a už nespinká a nebo spinká, ale budí se každou hodinu. Takže tvoje malá proti nám spinká hodně.

ahojky moji male je taky 7 tydnu a spinka pekne.po koupani(koupeme mezi 17-18h.)spinka tak do 22h.nekdy do 23h.pak kojime,dalsi kojeni byva okolo 3-4h.ranni...takze za noc to vychazi 2krat,nekdy 3krat,ale to sou spis vyjimky..kazde mimco to ma jinak :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka