Termín porodu za dveřmi a mě je super!!!

26.12.2008

Ahoj prosincovky a ledňačky. Jak se máte??? Nemít vepředu ten pupek, tak snad ani nevím, že jsem těhotná. :k: Žádné bolesti, žádní poslíčci, prostě pohoda. Jenom miminko krásně kope a zdá se, že se mu bříško stává malým :||): Termín mám příští čtvrtek, ale zdá se mi jako bych byla tak ve čtvrtým měsíci, kdy mi bylo asi nejlépe. Tím jak se to blíží, tak se každý vyptává, kdy už to bude a tak... Jsem zvědavá jestli dopředu poznám, že se něco chystá nebo to přijde najednou . S manželem poctivě vyháníme miminko ven každý den a moc nás to baví. Zítra se chystáme zase někam na vycházku - prý má být konečně hezky :w: tak jsem zvědavá.
Jak se máte vy ostatní???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj
zdravím vás... vy jste neuvěřitelný! :-) Já se tu ploužím po domě, nikam nedojdu, jen spim, pálí mě žáha bolej mě záda a vůbec...po kdoví jak dlouhé době se jdu podívat jak se máte vy a dočtu se, jak je vám super!!! Já chci taky!! :\x: Závidim!!!! :-))) Já i odvolávám schůzky s kámoškama, bo jsem moc unavená. Jestlipak už některá z lednových porodila?? Jo a Johanko manžel má taky přes dva metry a malej jako by furt chtěl vylejzat pravym bokem :-). Taky se tam asi nevejde...

In reply to by Leuš

Leuško, neboj určitě nejsi sama komu není extra. Já to beru tak, že mě bylo v osmém měsíci zle opravdu na porod a teď?! Sem tam mě pálí žáha, občas bolí kyčle a trochu píchá v podbřišku. Jinak prostě nic.
Tak už víš, že porodila Hvězdička 25.12. a Viky myslím 19.12. Adélku. Tak uvidíme kdo bude třetí. Já teda ne.

Ahoj Johanko, tak já to mám posledních 14 dní taky tak.
Mě prostě nic není,nic mě nebolí, spím dobře celou noc, dokonce i na ten záchod jdu nanejvýš 2 krát za noc. Naty se protahuje a teda rozhodně to nevypadá že bych měla rodit, podle doktora už to mělo být. Mě se tak zdá, že neporodím ani v termínu.

Ahojky, já mám termín v úterý a necítím vůbec nic. Když pominu tvrdnutí, které už ale tak nějak nevnímám, páč to mám od cca 25tt. Necháme se překvapit, kdy se prcek rozhodne vykouknout. :///:

ahoj Johanko, me je taky super, nic me neboli, termin mam 17.1., takze jeste cas. Presne jak pises, nemit ten pupek, tak ani nevim, ze jsem tehotna. Dnes jsme meli navstevu a ja jsem si poprve dala 1dl cerveneho vinka, za cele tehu jsem vubec nepila. Tak doufam, ze z toho nebude mit prcek zamotanou hlavu... :s: :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky,já poslední dobou spím jak miminko.To jsem celé těhotenství zápasila s nespavostí.Nevím,nevím jestli to přijde brzo.Nepřipadá mi to tak

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak já mám termín zítra,ale myslím si že budu přenášet.Čekám holčičku a těm se na svět moc nechce v termínu tak uvidíme.Holka tak at to máme rychle za sebou

:n: Ahoj,já mám tedy termín dneska a bolí mě úplně celé tělo,hlavně žebra a záda, :n: ale jinak mi nepřiadá,že by se něco mělo chystat. :00: Také chodíme manželem na procházky,ale malíčká se mě drží..Nechce se jí na svět...Tak pa :a:

ahojky ja na tom byla uplne stejne,do konce tehu jsem doma vse delala,vytirala,myla okna.V den porodu jsem vygruntovala kuchyn,udala velky nakup a umyla auto.Vecer v10h. mi ty bolesti prisli divne(za cele tehu jsem nemela poslicky) a tak sem rekla priteli ze radsi pojedem.nemyslela jsem si ze to je uz ono.takze jsem do nemocnice prijela uz s pekne rozjetym porodem :00: .nasledovalo papirovani,pichnuti zily,monitor,klystyr...mala vykoukla na svet chvili po pulnoci..takze samotny porod ve spitale trval asi 2 hodiny...skutecne bolesti jsem mela asi 20 minut. :\x:

Ahoj Johanko,tak já kromě hlenové zátky co mi vytýká už od úterka a nepravidelných kontrakcí taky nevím že jsem těhotná.Spím celou noc a dnes jsem dokonce usla i po obědě.Termín mám zítra.Jsem zvědavá kdy to přijde a už se na malou moc těším.

In reply to by kopretina2

AHoj Kopretinko, taky čekám jestli se začne něco dít. Třeba ta zátka nebo nějaké tvrdnutí a zatím nic. Na další kontrolu jdu v úterý, tak uvidíme. Přeju Ti, aby ti to vyšlo hezky na termín a nemusela si dlouho přenášet. To pak musí být asi nervíky co???

In reply to by Johanka 2

víš byla bych klidnější,kdyby nic nevytékalo a já nic nepocitovala a pak to přišlo najednou.Děkuji také ti přeji to samé.Přenášení není pro nás maminky moc dobré akorát nás to stresuje.Já jdu na kontrolu až ve středu.Už se těším co mi řeknou.Zatím jsem otevřená jen na jeden prst a CS3.

In reply to by Johanka 2

nebolí to,nejdřív jsem to měla jen jako takovou mazlavou pruhlednou tekutou vodu a pak se k tomu přidao nahnědlé špinění.Už to trvá moc dlouho a já se bojím,že odtéká i plodovka,ale nechci zbytečně plašit.PA mi v porodnici řekla at přijedu až když praskne to prej poznám bude toho hodně a poteče to po stehnech

In reply to by kopretina2

Luci a máš nacucanou vložku?
Kdybys to měla jakoby normální výtok a ne moc nacucanou, tak ti plodovka neodtíká. Vyslechla jsem doktora, když to vysvětloval jedné mamince. prostě ta vložka musí být úplně promočená a to ti odtéká plodovka.

Já sem sice nepatřím, protože rodím až v únoru :) Ale šíleně ti závidím :one: To mě bolí všechno a mám snad všechny těhotenské potíže co existují...tak si to hezky užij :)

In reply to by katzchen

To je mi moc líto, ale snad se to zlepší. V osmým měsíci mě taky víc bolela záda, pálela mě žáha a vůbec jsem se necítila tak dobře jako teď. Nerozumím tomu, ale je to tak. Přeju ti ať je to lepší a hlavně krásné a zdravé miminko. Ahoj

In reply to by Johanka 2

Tak co bychom kvůli těm prckům nevydržely :) Hlavně když jsou oni v pořádku :) Tak to už ti asi kleslo do pánve a je super že tě to vůbec nebolí, mě bolí dole všechno, zvlášť jak se pohnu, ale dolů mi neklesne protože je prdelkou dolů :) Tak ať až to máš brzy za sebou :a:

In reply to by katzchen

Mě kleslo mimčo do pánve snad už ve 32 týdnu, pak jsem musela ležet a nohama nahoru. No moc mě to samozřejmě nebavilo, ale lepší než být v nemocnici a od 36 týdne už mi řekla paní doktorka, že můžu zase všechno, tak dělám všechno a nic se neděje. Jediná věc, která mě trochu pobolívá je stydká kost, hlavně při přetáčení v posteli, ale nic hrozného to není. Malej je hezky hlavičkou dole a cítím jak roste ze dne na den. Strašně moc mě šťouchá nožičkama do boku. Asi je bude mít dlouhý po tatínkovi (ten má dva metry a nohu třináctku)!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka