cau holky prosim prosim pojdte sem,chci se na neco zeptat-co se mi vcera stalo...

25.12.2008

Ahojte holky,vcera vecer jsme byli u nasich a prisel tam i bratr se svym psem. (jorksirem) sedela jsem na gauci a divala jsem se na pritele-neco delal a vten okamzik me ten pes chtel preskocit ale skocil me na brisko a odrazil se. Skocil tam jak je zaludek-nastesti se trefila vis ale i tak me to stve!! Myslite ze to necemu vadi?? Jeto jorksir ma asi 2,5-3,5kg presne nevim. Mala kope ,vsechno ale porad me to jaksi vrta hlavou. Premyslim jestli to mala vubec pocitila kdyz je tam ta plodovka. Diky moc za odpoved. A preji vsem krasne svatky!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík, tak toho se vůbec neboj ;) , máme dva maltézáčky a sem tam si moje bříško taky spletou s trampolínou :00: . Horší by bylo, kdyby to byl nějaký veliký pesánek :sick: .

In reply to by Rozárkaaa

tojo ti mali pesani jsou potvory a navic jeto vzdycky takova rychlost ze jen cucim a pak bych ji nejradsi zato prerazila. Jeto nastetsi bratruv pes a skocila me pres bricho poprvy a nastetsi tam jak je zaludek takze to nebylo tak strasny. Mala kope jemi ok takze si myslim zeji to asi nevadilo :) papa

Ahoj tak já to neřešim máme padesátikilový tele a taky mi furt šťouchá do břicha a malej ho za to kopne. :s:

Ahoj, to vůbec neřeš. Já mám dva velký - oba maj přes 32kg a furt do mě nějakej šťouchá nebo si položí hlavu na břicho. Myslím, že to mimčo ani nezaznamenalo. :a:

In reply to by Majkýsková

my taky mame velkyho psa. Ta nase vazi 50kg takze ta vubec name nesmi :) a bracha ma jorksira a vcera ta potvora name skocila. To byla takova rychlost ze zase hned byla dole a ja jen koukala :) nn ja si myslim ze toje ok ale nevim proc me to porad vrta hlavou :a:

In reply to by Kirsche

No, přese mě dneska přeletěl švagrový roční labrouš, je to takovej magůrek střelenej, ale měl kliku, vůbec se mě nedotk. To bych plašila i já. Ale chápu tě, je to nepříjemnej pocit. Mě takhle jednou jeden z kluků podrazil nohy a spadla jsem na kolena. Teda spíš si tak jako jen klekla. Prcka jsem cítila normálně, ale i tak jsem se dva dny furt pozorovala, jestli nezaznamenám nějaký změny. Ale určitě to bude v pořádku. Pokud nekrvácíš a malou normálně cítíš, tak se nic nestalo. :a:

Ahojky, já myslim že to taky nevadí. Moji rodiče mají jorkšíry dva a teď si taky docela dávám pozor aby mi na břicho moc nelezli. Jinak doma máme jezevčíka, váží 12 kilo a ten mi na břicho nesmí vůbec. Je to mazel ale teď si ho na břicho fakt nepouštím.

kdyby ti na bříško skočila doga, ale takový malý pes, to malá nemohla ani pocítit. Je chráněna plodovým obalem, vodou a vůbec, tvoje kůže, tuk, svaly, všechno jí chrání. Víš kolikrát mi skočila na břicho Belča, má 13kg a s rozeběhem s radostí mi skočila na břicho, nebo mě do něj drápla a HOnzík je kluk jak buk...takže klííííd!!!!

In reply to by Pechy

tak to jsi me uklidnila!! No ja jsem takovy streson a vsechno me hned vyplasi. hmm Belča?? toje pes? Ja si taky rikam ze jito tam vsechno chrani ale jsem plason a vzdycky me to vsechno vrta hlavou 3dny nez meto prejde.

In reply to by Kirsche

pes a fakt ona na mě pořád skákala předníma packama a to byly takový šlupy, že to někdy až bolelo a škábance na břiše..no vždycky jsem jí seřvala, ale odnauč psa, že na tebe nemá skákat, když má radost a navíc je mu 12 let :)

In reply to by Pechy

pravdu odnauc psa neco ze naco byl a je zvykli. A navic jeto vzdycky takova rychlost ze vtu chvili ani nevim a jen cucim :) Ale jo je mi dobre,mala kope tak je vse ok!!

Ahojky!!Pokud cítíš pohyby,nebolí tě nějak extra břicho,tak to určitě bude v pořádku!!!Po mně kolikrát už skočil i 15 kg syn,nějak si to neuvědomuje,takže noha tam,ruka tam a jednou dokonce jsem si neuvědomila už své rozměry :s: a břichem jsem vrazila trošku do kliky a taky v pohodě,plodovka je chrání,neboj!!!! :a:

In reply to by kockral

Pohyby citim normalne mala se tam krasne vrti a nic me neboli! Skocila me tam jak je zaludek-mala je natlacena hodne dole jeto poznat. Ale porad me to tak vrta hlavou! stve meto no,clovek si dava pozor a chvilicka nepozornosti a jeto ze? :-) Joo a kdyz si tu uz minule jsem se te chtela zeptat jestli mas icq? Mohli bysme si semtam pisnout jestli teda chces...

In reply to by Kirsche

Mám ICQ,mrkni na můj profil!!! Já si taky dávám pozor,ale malý je taky nevypočitatelný.Jednou mi hladil bříško a mimčo ho koplo,já jsem se ho zeptala,jestli se lekl,když ho koplo a on mu to chtěl normálně vrátit a bouchl do něj rukou!!!Sice mírně,ale byl to přímý zásah!!! Už se těším,jak to bude v reálu. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky