37tyden tehu

26.12.2008

ahojte
tak sem chtěla poradit holki nebo maminky jak poznam že mi odchazi ta hlenova zatka
mam strach že to ani nepoznam.plodova voda to je jasny žejo to bych měla poznat,mam strach ze všeho a sem rada že sem našla stranky jaky jsou tyhle,a mužu si pokecat svama eventualně že mě poradite je to supr.člověk nevi nic.čekam prvni miminko a mam strach no :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mně při 1.mimi odešel ráno velmi hustý hlen s trochou krví. Ve 13.40 byl pak malý na světě. Ale předcházelo tomu slabé krvácení 2 dny a bolesti od 3.00 v noci.
Holky tady psaly, že ten hlen nemusí být krvavý, což je určitě možné, nebo že z nich odchází už několik dní, ale to se mi nezdá, protože ta zátka vlastně uzavírá děložní hrdlo, chrání proti infekci, je hodně hodně hustá, prostě kusanec. Ze mně taky odchází asi 3 týdny jakoby hustější výtok, někdy cítím, že ze mně začne vytékat, ale zátka je přece jenom jedna!!! Ta se neustále nemůže dovytvářet :s:

In reply to by Jeřabinka2009

To máš jak s těhotenstvím...když to moc chceš, tak je každé zabolení prsa příznakem a to samé když už chceš rodit, tak máš pocit, že každý hustější hlen je zátka...byla jsem taky taková...hlásila jsem zátku už dva týdny předem :s:

Ahoj, ten strach chápu, všechny jsme si tím prošly.
Hlenová zátka ti vůbec nemusí odejít, ale když jo, tak to poznáš, je to zakrvavený, někdy žlutý hlen..prostě věc, která z tebe normálně neleze :) A když to nepoznáš, nic se neděje, rodíš až v okamžiku, kdy odchází plodová voda (to poznáš bezpečně, tolik vody se neschová) nebo začnou pravidelné kontrakce. Tak neboooj :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky