dotázek,s přítelem jsme včera sestavili dřevěnou postýlku je nutnej ten kotoc nad postylku nebostačí plyšáci,atd.?

26.12.2008

a ještě jsme se chtěla zeptat,v tepostylce je matracka ze,dala jsem tam spaci vak,r mimi takovy to jak dupacky jakto vypada,akorat to ma misto nozek vak,a perinku,ještě něco by tam mělo být?
a co dát do té cestovní postýlky?ještě tammá malej v té dřevěbné postýlce jako aby si nebouchlo hlavičku zak za hlavickou takovou latkovou zabranu privazovaci mateto taky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

moc vyhraje, takže doporučuju ;) Ae zajímat ho začal až tak ve dvou měsících, máš ještě čas. Někdo s ním uspává, já mu ho naoak pouštím, když si potřebuju třeba ráno vyčistit zuby nebo dojít pověsit prádlo, stoprocentně ho zabaví. Líbí se mu hudba, chytá medvídky nad hlavou a povídá si s nima... :one:

ahoj, to snad záleží na tobě, co tam dáš, ne,My ted dostali jeden kolotoč pod stromeček a jeden dostraneme po porodu, takže je pak přidělám jak na ložnicovou, tak obývákovou postýlku, ale pokud nechceš, tak tam nemusíš mít nic, ale vypadá to hezky a dítě se tím zabaví. Jinak mantinely na postýlku mám též koupené, určo je tam dám, je dobré, když je mimi větší, že se nebouchá do příček apod. A na spaní mám ze začátku spací vak, později polštářek a peřinku, tak uvidím dle situace. :a:

ja jsem zatim kolotoc neporizovala. Koupili jsme hraci deku, ktera se da i sevrit a dat do postylky a je s hrazdickou a zviratkama. Myslim, ze se ten kolotoc da klidne koupit po porodu, taky se uvidi, o co bude mit malej zajem.
A jak myslis ty mantinely do postylky, tak ty zatim nemame a mozna jsou dost fajn, aby nevystrkoval rucky a nozky - tak o tech zatim uvazuju a kdyztak v lednu je koupim i s postylkou. :a:

stranou a kolotoč nemám,třeba u syna mi vadil,když jsem ho vyndavala,on hodně cestoval :s: a maličká se zatím nezajíma o hračky,tak že by se jich dotýkala a právě kvůli tomu,že v noci k ní vstávám a ten kolotoč by překážel,tak ho nemám, ve dne jí dávám na hrací dečku (zatím bez většího zájmu) a nebo mám na postýlce po straně přidělané takové chrastící sloníky,ale ty vždy oddělávám. Jde o to si to vyzkoušet a sama uvidíš.Gabča,Filípek,Domčulka

ahoj moje mala ma v postylce celou sadu z www.ebutik.cz .na spruslich mame omotanou takovou tu plysovou spiralku a kolotoc sme pridelavali az ted(je ji 7tydnu)do teto doby ji zatim vubec nezajimal...plysaci na volno by myslim moc byt nemeli aby se s nima dite neudusilo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka