Prosím moc o rady

26.12.2008

Ahoj,
jsem tady nová a delší dobu jsem přemýšlela, jestli se zaregistrovat a dnes se povedlo ;) Pár měsíců si už s přítelem pokoušíme o malé.. :r: a stále nic. :n: Teď jsem měla dostat MS 23. a ještě nedorazila, ale bojím se udělat testík :( Břicho trochu bolelo včera ale nic z toho nebylo. Prosím poraďte mně, mám ještě počkat nebo to pokoušet .. ? A jak jste prožili vánoce?
Moc děkuju za rady.
Kačka

Kliknutím vložíte smajlíky:

být tebou, tak bych si udělala testík, ať víš, na čem seš ... z mého úhlu pohledu je ta nejistota úplně nejhorší, spíš snesu nutnost vyrovnat se s negativním výsledkem hned, než několikadenní trápení se přemýšlením o tom, co bych udělala kdyby ... zakončené zjištěním, že to zas nedopadlo ;)

ahojky,jojo,i já tě vítám,nevím,jak se ti tu bude líbit,ale já jsme horzně ráda,že jsem se sem kdysi zaregistrovala...
kup si zítra těhotenskej test,stojí do 30kč...a uvidíš,jak dlouho se snažíte o mimi?

Ahojky Kačko, vítám tě tady mezi náma a ať se ti tady líbí. Zítra si hned kup Mamatest, je hodně spolehlivý a stojí tak do 30kč a jsou tam 2 testy, no a potom uvidíš sama, prostě buď a nebo. Držím pěstičky, papá Eva

In reply to by kasparekmalicky

No, podle toho co píšeš, že MS si měla dostat 23., tak je dost možně, že si měla ovulaci tak 14 před 23. prosincem, takže je dost pravděpodobné., že pokud si těhu, tak k tomu došlo kolem 9. 12.., tak se zatím nestresuj a zítra budeš vědět víc.

ahojky vitam te tady.ja bych si testik udelala,za to nic nedas.Bud tam druha carka bude nebo ne.Strachem z testu si nijak nepomuzes,jen budes nervozni a napjata.takhle budes vedet na cem jsi...drzim palce at to vyjde.. ;) :a:

In reply to by kasparekmalicky

100% je jen odber krve na HCG,ale byvaji dost spolehlive.myslim ze nejlepsi a nejpresnejsi je GS mamatest,je lepe udelat aspon dva..pak uvidis.kdyz budes mit hned dve carky neni co resit,pokud jen jednu a MS neprijde doporucuju pockat a za par dni udelat znovu...pokud je to hodne ranne tehu,carka se jeste nemusi objevit...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka