Lednáček je již na světě

26.12.2008

Termín byl 11.1.2009,ale pro zdravotní problémy jsme vykoukly na svět dřív.Jmenujeme se Adélka 3100 gr a 49 cm,narození 19.12.2008. Již jsme absolvovaly novorozeneckou žloutenku s fototerapií a úbytkem váhy půl kila.Na štědrý den nás pustily dom s váhou 2710 gramů.Ted máme jediný úkol - přibrat. Jsme hodné mimčo - jíme,kakáme,čůráme.spinkáme.Včera poprvé jsme měly bolení bříška a trápila jsem rodiče až do půlnoci. Tatka ráno konstatoval.že je unaven víc než večer. Mamča lehne a spí a využívá každé minuty pro odpočinek.

Kliknutím vložíte smajlíky:
SilvieS

Gratuluji k Adélce a přeji hodně zdravíčka. :k: My si na tu naši Adélku musíme počkat do března. :)

Tak 2 ledňáčky máme na světě tak šup holky jedem ať tu netvrdnem do února :s: :s: , to se nám to hezky rozjíždí mám z toho veeeelkou radost :qu:

In reply to by Leian

jsem v Bohunicích a porod byl císařem v celkové anestezii.Pouze nám poříízly břicho a vyloupla se malá. Ted,ale bojuje s přibíráním neb dost zhubla,ale na štědrý den nás pustili dom což bylo zvláštní.Zhubla o půl kila a deset deka nabrala před odchodem.Na silvestra jdeme na kontrolu k paní doktorce a tak zjistíme jak jsme na tom.

moc gratuluju a preju Adelce krasny a stastny zivot a hlavne hodne zdravicka.... na boleni briska si poridte kapicky, a cvicte s nozickama kdyz ji budete mit rozbalenou aby se mohla vyprdet :) a ty holt musis vypozorovat po cem ji to brisko boli a vyvarovat se toho. Ale je skvely, ze Vanoce jste stravili doma s tatinkem, to muselo byt krasny :h: tak at se vam dari a jeste jednou gratuluju :c: :c:

moc k miminku, vela zdravicka a stasticka do zivota, to sa nam to zacina holky rozbiehat.......uz predbiehame aj prosincove holky :o)))...sikulky :o))

tak predbihat, jo? :) :) my mysleli, ze Hvezdicka byla prvni!! Vitam dalsiho lednacka, teda prosincatko. Moooc gratuluju a preju Adelce at hodne pribira a mamince at se vyspi.

Ahojky tak to moc gratuluju a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka a ať pěkně přibíráte? Copak se stalo že jste si tak pospíšily?

moc gartuluji vse se upravi neboj.nejhorsi je sestinedeli...pokud mas dost mlicka,mimco ti pribere raz dva neboj...jinak preji vse nej pro vas i miminko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka