připadám si jako špatná máma:(

26.12.2008

Pořád mě to mrzí s tím koupáním,stalo se mi to sice jen jednou ale takové věci se stávat nesmějí.... :\/: je fakt že v tý vaničce docela řvala a mě to bylo divný ..pak jsem zjistila že koupu v chladný vodě sice ne uplně ale byla studená..jako nečekala bych že se mi todle někdy stane ://: nikdy předtím po vykoupání nebyla tak studená,mazala jsem jí olejíčkem a byla celá studená co když mi prochladne :r: :( ježiš to pro ní muselo bejt hrozný.......přesně v den kdy jí je měsíc,jí todle udělám ://: u měsíčního miminka je to asi docela průser co...když seš todle stane

Kliknutím vložíte smajlíky:

Klid. to bude dobry.. nic se nestalo.. jen trochu sok.... :) neboj....
me se treba pred dvema dny vysypal trimesicni syn ze schodu z kocarku. sousedka do nej musela vrazit. vypadl na schody a nic mu neni.. miminka jsou strasne odolna... porad lepsi ji strcit do studene nez do varici na to pamatuj... :)

zachovej klid holka, vždyť se nic tak strašnýho nestalo, určitě jsi ji v té vodě nemáčela půl dne, a hned jak jsi to zjistila, tak jsi určitě udělala všechno pro to, aby se zas zahřála a byla spokojené :cc): ... neprožívej to tak tragicky, víš kolikrát v životě si ještě řekneš "páni to je průser" ;) jsi taky jenom člověk a občas se ti nějaká ta chybka přihodí, ale to přeci neznamená, že jsi špatná máma ... špatná máma bys byla, kdybys to udělala schválně a měla z toho "radost" ...

In reply to by barrunka

a myslíš, že z toho bude mít ňáký trvalý následky nebo že si to bude pamatovat a až se naučí mluvit, tak ti to bude vyčítat nebo tě pomluví u sousedů ... to je přece blbost ;) ... já ti rozumím, všechny se trápíme pochybnostmi, zda všechno děláme správně a potřebujem se někomu svěřit, když máme pocit, že jsme něco zvoraly, tak abys věděla, já si teda myslím, že jsi jí tím nijak neublížila, tak teď neubližuj sobě tímhle naprosto zbytečným trápením sebe sama a běž jí třeba pohladit nebo pochovat, řekni jí, že je ti to líto a odpust si to, protože ona ti to určitě už dávno odpustila ;)

Určitě nejsi špatná máma.Já si taky tedko říkám že nedovedu třeba odhadnout teplotu vody a pro prcka to bude studený.......Ale tak pro jednou se snad nic nestane.Tedko jsem třeba viděla v TV,že jedna otužilá rodina už od miminka otužuje i prcka.No......a taky se mu nic nestalo....Tak pa :a:

In reply to by barrunka

No tedko to bylo v Tv(neřeknu Ti přesný den-nevím)Tatka chodí káždý rok se jakože v zimě otužovat do řeky či co........Jako mimčo neotužujou v řece :///: to neee!!!Ale reportéři se ho ptali na prcka a tatka říkal,že ho taky občas otužujou.Tak nevím.....Viděla jsem to jen zběžně........takže ti nemůžu říct detaily ůplně......Tak papa

cim vic se budes obvinovat tak tim to bude horsi, neboj tohle opravdu nevadi, pokud nemela nejakej zachvat place tak bych to neresila, kazda nekdy udelame nejkou chybu, a nemyslis ze je lepsi ji dat do studenejsi vody nez ji oparit? bud v klidu alepson bue otuzila :!k:

Ahojky!!!!!!!!!!!

Nedelj si s tim starosti a nesteresuj se.Otuzovani miminek neni na skodu,opravdu ne.Nedals mimiska do uplne ledove vody.Varici by fakt byla horsi,ale tohle neuskodi.Ja drive take zatkovala a pouzivala teplomer do vody,ale po 14 dni sem se na to vykaslala i na vanicku pouzila sem ji jen dvakrat a koupu od jeji 14 dni ve vane a proste tam strcim prst a jde do vody.koupuse i sni v mi varici vode a je stastna.Miminka neco vydrzi nejsou z porcelanu,taky ji otuzuji venku.Ja byla take otuzila,kdyz sem byla mala chodivala sem venku v kratkym rukamu v zime a rodice me chteli oblict,ale ja rvala.nejhorsi je,preoblikavat deti az moc neni to dobre.
Zadne starosti spatna mama nejsi.To si nemysli je to spatne.Jsi dobra mama a davas urcite mimnku tu nejvetsi lasku co potrebuje. To si jen myslim ja :-) hezke svatky

In reply to by MarikaNewbury

údajně až u starších miminek ale když je miminku měsíc....ještě nemá termoregulaci:( neumí se zahřát....a může rychle prochladnout. Nevim nevim no u měsíčního kojence... :r:

In reply to by barrunka

urcite ti ted lezi v naruci a smeje se vid?Urcite nerve a pokud ano skusila si vse utesujici navyky,baleni,prso atd?Urcite je v poradku a urcite se nic nestalo.Otuzovani opravdu nevadi i kdyz je mu mesic.Proste ho rychle osussis,zabalis a das mu prso a bude v poradku.Nevim,to bych udelala ja.Horsi je opravdu varici voda.Rikat si ze jsi spatna mama,to je hloupost.Nejsi,podivej se na zpravy co ty odporny kravy delaj svym detem,tejraji je,mlati je...............to jsou spatny a hnusny matky,kteri nejsou stastny,ze maji tu nejlepsi vec co jim buh mohl dat.Ale vinit se za to je banalni.Koulik chyb jeste v zivote udelas a udelalas?Hodne.To je o tom,ucit se.TO jsi myslim ja.Miminka opravdu neco vydrzi a rika to i ma mama,ktera vychovala 4 deti a jeste ma dve mali.Nesmis se toho vubec bat :-)

Jen ho obcas otuzuj je mu to pomuze

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka