Výtok?

26.12.2008

Ahojky sem 22 tt. a chtěla sem se optat vytíká ze mě jakoby voda,je to čirý a ani nijak nezapáchá,mám obavy zda je to jen výtok,není toho moc mam mokré kalhotky.Na kontrolu jdu v pondělí 29.12.
Vím,že se tu o tom už diskutovalo,ale potřebuju uklidnit nebo poradit.
Děkuji všem za odpovědi......

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj ja jsem už v 37tydnu a mě vytekla taky voda čira myslela
jsem že to je plodovka.zrovna jsem šla druhy den na kontrolu tak sem ji to řekla a poslala mě na vytěr aby to zjistily jestli to je plodovka a planej poplach.mam zarudlou vaginu tak beru prašky bylo to stoho tak jestli to nebudeš mit taky.neboj plodovka byto neměla bejt určite jseš teprve ve 22tydnu :)

taky se mi to stavalo a prenasela jsem 3 dny :) neboj, vsechno je v poradku, hezky si lehni k TV se spoustou jidla a uzivej si zbytek vanocnich svatku... 29.12. je za chvilku a opravdu bude vsechno ok :) citis nejake bolesti nebo krece nebo se citis jinak, krvacis? jestli ne, tak je to normalni tehu vytok :)

In reply to by lulisek

žádné křeče ani krvácení nemam,mam jen takový tlak na močák(a to mi bylo řečeno,že mi prcek tlačí na močák) a bolesti v zádech,ale to mam už dobrých 14 dní ne-li měsíc.Jinak se cítím fajn až na to že sem furt mokrá.Děkuji :)

Ahoj. Měla jsem to taky. Myslím, že to bude ok. 29.12. je zachviličku, tak se raději zeptej dr, v těhotenství bývá výtok silnější a mění konzistenci, ale pro klid duše se zeptej. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka