Tak pár štědrovečerních:-)

25.12.2008

:a: Tak jsem tady udělala trošku pořádku a malá je ještě venku s dědou tak vám sem hodím pár jejích foteček s dárečky, je to moje kočička milovaná :h: a štědrej večer si pěkně užívala }:) , což jsem ráda! Rozsvěcování stromečku cvičili už s dědou od předvčerejška tak že to jí bavilo, u večeře se trochu vzteklala, protože už cejtila něco velkého nechtěla ani jíst!!! Ale jak jsme zasedli ke stromku a začli zpívat koledy tak byl úplně unesená poskakovala a přidávala se taky zvuky a vždycky na konci zavýskala :\x: , asi by mohl ten náš sbor mutujících volavek prozpívat celý večer, ale na to nejsme cvičení :!k: ! No ale pak rozbalování: první dárek jsem dala Saše, ale jak neznala ještě ty rituály tak žužlala svýho plyšováho psa a nosila ho v puse běhajíc po čtyřech bez zájmu o dárky :00: , ale když viděla co se děje s těma dalšíma balíčkama a jak je rozbalujem tak si ujela na těch papírkách pytlíčkách mašličkách a dala se do toho na plno že svůj poslední dárek s pomocí maminky už taky pěkně cupovala :!k: Bylo to fajn že jsme si to takle užili, já dostala od přítele krásnej přívěšek s řetízkem z titanu, golfový botičky a knížky a cédéčka a malá samozřejmě nějaký oblečky a hračky, jak jinak!! Tak teď ty fotečky, je to chvástání, ale mě se tam strašně moc líbí :c:

In reply to by rena2

Ahojdá tetko Reno :a: mě se tak líbí ta tvoje ikonka, kdepak sis jí dělala, prozraď mi to tajemství :spid: Já jsem z té naší prďoli byla úplně poprděná jaká je to princezna :h: :h: A co vy jaké jste měli svátky??

Pááni u Vás musel být opravdu kráásný štědrý večer, když jste i zpívaly... :) .No a těch dárečků... :qu:

In reply to by Ditousek

:h: :h: :h: , ale příští rok to bude ještě lepší... :c: .Docela jsem letos byla potěšena dárky, které jsem dostala... :one: .Přítel neprudil, což o vánocích je jeho zvykem... :( , ale letos se to obešlo bez blbých připomínek... ;) .Majdinka dostala spoustu dárečků a po každém se sápala, no byla legrace... :c: .Já jsem od přítele dostala sadu čistící kosmetiky, denní a oční krém od Loreálu... :one: .

:one: , malá byla krásně načančaná,jak do časáků co ti pomáhala uklízet. Přívěšek je supr a botky apartní ikdyž já nehráč golfu tomu absolutně nerozumim a to můj tatík trénuje golf :!k: .Musely jste si to krásně užít, Domča to prospala :s: ,ale Fíla byl neskutečně š´tastnej,taky sem pak hodim fotečky. Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Ajojdá :a: , děkujem za pochvalu, vyřídím to, ale doufám až ráno, jelikož jsem před chvílí dračenu přeprala ke spánku :'zz): :!k: Jinak Domčule je ještě prťulka, ale příští rok už si to s bráškou určitě užije :\x: !!! Musím si tě dát do kamarádek jestli nebudeš proti aby se mi tvoje věcičky vždycky lípejc hledali :dance: Jinak jestli tatík trénuje golf, tak se zamlouvám pár lekcí na jaro abych až vytáhnu své nové botky bag a hole aby ze mě byli všichni úplně paf :jawdrop: no to oni budou ale jinak než bych chtěla :s: :? :s: Jdu hledat ty vaše fotečky :a:

noooo jooooo, :qu: :qu: :qu: to je ale dááááárečkůůůů :c: :c: to teda Sašenka byla ale hodná :girl: :h: Pěknej přívěšek :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka