Zvětšený čípek

26.12.2008

Milý deníčku,

mám na tebe otázku,včera jak jsme se s přítelem milovali tak si prý něčeho všiml a ráno se mě ptá :tak co dostalas to?A já,mže ne.Tak mi poveděl,že mám čípek hrozně nafouklý a tvrdý.A dnes prý taky.Tak nevím,že by tam bylo miminko?Bolej mě už i tři dny prsa a mám je prasklé kolem bradavky a bolí mě to na levé straně vaječníku...poraďte.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=2/userid=64620

Si už ten test... páč když bude negativní, což doufám, že ne... tak s tím budeš muset pomalu něco dělat. Nebo mi pukneš...

Ahojky, koukám na křivku, a říkám si, proč ti to neukázalo ovu 36.DC, když pak už BT byla jen nahoře.. ale na druhou stranu s tou bolestí u vaječníku a neprokázanou ovu grafem, by klidně mohla být i cysta, zas na úplně druhou stranu, máš-li tak výrazné příznaky s prsy, tak bys mohla i těhu test zkusit, a nebo vůbec jít k Dr. na kontrolu, když jsi to nedostala, že? :)
Držím palec, ať to dopadne tak, jak si to přejete :)

In reply to by Kašíkus

nevím,mě je to vzláštní ten můj grafík ale začla mě bolet ta prsa na štědrý den a to dost.A včera večer mě jakoby popíchávalo na levé straně a tak jsem to měla už i u prvního mimi které jsem potratila v 6 tt :( a ten čípek je fakt zvláštní.Coto znamená nafouklý-velký a tvrdý?

Teda, ty máš dlouhý cyklus, to by klidně mimi mohlo být. Ale nechci dávat plané naděje, moc bych ti přála, aby to mimi bylo.Hanča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky