ne,že bych byla nějakej notor a potřebovala to nutně vypít,ale na silvestra bych si skleničku ráda dala a připila,můžu?

25.12.2008

?šampíka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

jednu skleničku na přípitek si určitě dát můžeš. Já si loni dala taky a nic nám to neudělalo. Na Silvestra jsem si dala skleničku bílého vína s matonkou a pak trošku šampíčka na přípitek a nic se nestalo. Ale je super, že vím, že existuje šampáňo nealko. Letos si ho pořídím. Kojím a kvůli jedné skleničce se mi celá láhev alka otvírat nechtěla. Takže si buď ťukneme dětským jujce od Hippu, který jsem pro tento účel koupila aby si s námi dal i Honzík nebo tím nealkem. To on samozdřejmě nedostane a bude mít celýho džusíčka pro sebe :s:

budeš mít veselý mimčo...mluvím z vlastní zkušenosti...náš malej je furt vyřehněnej....to je asi tím že jsme si s kámoškou dávaly imrvére šampíčko s ananasem...

Ahoj,určo si sklenku dát můžeš,jen dej pozor na bublinky sou zákeřný tak aby ti to nezamotalo hlavinku :a: Já už se na to pomalu připravuju-před chvilkou sem si dala svařáčka :s:

A co takhle pít šampáňo nealko??? Nemyslím dětské :n: , ale BOHEMIA SEKT :one: ??? Já ji piju celé těhu (když jsme měli nějakou oslavku a tak) a teď ji právě taky popíjím :s: . Je fakt dobrá a chutná jako ta obyč, ale jen zbavená alkoholu :qu: . :a: .

In reply to by tehnoikstreeme.go

..nemám ráda kyselý vína ..výborný je Lambrusco - je to perlivý víno a je sladký a moc dobrý :one: , tak jestli ho neznáš, tak ho určitě zkus ..měli by ho mít všude ..a nestojí moc ..v Tescu mají za asi 80,- Kč a je moc dobrý .. :-) ..dá se pít i místo šampáňa ... :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky