Hezký večer :0)

25.12.2008

tak jsem se tu přišla na chvíli na vás juknout a chci vám holky, které jste tu dávaly fotečky ze Štědrého dne, pochválit krásné momentky, které jste nafotily, fotky jsou moc krásné :qu: no a taky přidám svou troškou do mlýna :!k:

:///: ,koukám,že u vás jste byli taky moc hodní,když vidím to množství dárečků :\x: . A příště bych prosila i foto maminky,až uvidíš mě,co jsem dám :!k: ,tak tě nějaký stud přejde. :girl: Gabča,Filípek,Domčulka

Ahoj Coopis, to jsou moc krásné fotečky :qu: Je vidět, že jste měli krásné vánoce :k: Viktorce a tatínkouvi to moc slušelo a je taky moooc šikovná, že si umí dáreček rozbalit :qu:

In reply to by Ricky

ahojky Ricky, děkuju za pochvalu, a máš pravdu, byly to pro mě zatím ty nejkrásnější Vánoce - první s Viktorkou :s: a malá je šikovná, ale dárky rozškubat ještě neumí :///: ale za to ji víc než dárky uchvátily ty stuhy, z těch byla fakt hotová :!k:

In reply to by janka.82

No jo, na to že jí bylo blbě, tak to šlo, řádila jako tajfun, ale jen co se dorozbalovalo a hračky přesunuly do dětského pokoje, byla hotová a straaašně unavená :s: no a moc neslušelo, kudrnaté vlasy - nestihla jsem si je vyžehlit no a spocená až na prdeli abych to všecko stihla a u sporáku bylo vedro :!k: :!k: :!k: a jaké jste měli Vánoce vy?

janka.82

In reply to by coopis

Tak Matýsek ještě dárky nerozbaloval :s: Ale pořád kouká na blikající se světýlka na stromečku. Jinak taky mám pár fotek a taky jak malej pase u stromečku koníčky ;) A Ježíšek byl štědrý. Jsem spokojená. A dneska přežraná :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka