Vánoce

25.12.2008

Všechny vánoční fotečky jsem zkouknula, akorát se omlouvám že nikomu neodepisuji, ale všechny jsou nádherné a dětičky měly určitě velikou radost, taky přidávám fotečky

Vypadáte krásně a spokojeně :one: Hned jak mi dají tady doma trochu volna,tak doufám,že splkneme na icq. Jak budu mít chvilinku,tak tu dám taky nějakou fotečku. u nás Vánoce nic moc,Mates měl teplotu :r:

a Deniska už má teda ten culíček pěkně dlouhej :jawdrop: . Co na stromeček? Pořád jí to neláká zatahat??? Tobě to moc sluší,nemáš přitmavený vlasy? Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

jojo má to dlouhé, když jí ho sundám tak jí to stojí pořád nahoru :!k: vůbec jí to nezajímá, ani se na něj nekoukne :n: ony ji nějak nezajímají ani hračky co dostala :§) teda paní y jste všímavá ano mám nahozenou tmavě hnědou a co dělají tvé vlásky rostou rostou :qu:

Ti to frajeří, s umělým stromkem, co? :s: :s: Pěkné fotky, máš krásnou rodinu :) :k:

JO a ta židlička co ma malá je nejlepší! doufám, že ji ještě seženu.

In reply to by Aajka007

jojo byl to hezký večer, až na ten závěr, přišla babička s dědou a odcházeli po 21h, samozřejmě že málá nechtěla jít spát když tu byli a to byla od půl 12 vzhůru, tak jsem ji teda nechala ale byla už unavená , no a když odešli tak jsem ji do 23h nosila a uspávala a ona řvala a řvala, podle mě byla už tak moc unavená že už nemohla zabrat, nebo já nevím, ale nebylo to poprvé, co si překročila tu svoji hodinku a pak to byl děs ji uspat, tak jsem prohlásila že návštěvy budou odcházet v 19 hodin a nebo ať přijdou až ve 20h když ona už bude spát :!k:

In reply to by Monča K.

Tak to my právě kvůli malé zrušili na Štědrý večer návštěvy, protože by u nás nastala úplně stejná situace :00: , všichni by jí chtěli vidět jak jde ke stromečku a rozbaluje dárečky.Takhle v 8 zalehla a my měli s manžílkem celý večer pro sebe :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka