recept na domácí chléb (do domácí pekárny)

25.12.2008

děvčice... dostali jsme u našich od ježíška pekárnu (teda sami jsme si ji koupili a oni nám dali prachy...ale byla zabalená pod stromkem) ale...teď jsem se dala do pečení chleba.... zkouším recept z přiloženého návodu...nemáte nějaký osvědčený vy????? Dejte mi...prosím...
a ještě dotaz! JAK DLOUHO SE NAHŘÍVÁ TA PEKÁRNA?? MY TU S MANŽELEM DO TOHO TÍM OKÝNKEM ČUMÍME UŽ 15 MINUT A FURT NIC :s: :s: :s: :s: :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík Marcelko :a: , já kupuju přímo směs na pečení chleba (je jich víc druhů - kmínový, slunečnicový, celozrnný) a jsou výborné :one: . Mají to skoro v každém supermarketu....vyzkoušej :hu: .

In reply to by MarcelaK

vodka nevím, ale někteří dávají třeba mlíko nebo podmáslí :) ale to já si zase raději vypiju k tomu hotovému chlebíčku
a ještě jsem nezjistila jak se píše že se má dát uvařená rozmačkaná brambora - kolik a místo čeho... ale chleba by pak měl být vláčnější

In reply to by MarcelaK

jojo jen voda ;) , naliješ do pekárny vodu, nsypeš směs, sušené kvasnice (jsou u toho), zapneš a hotovo :one: . Místo vody může být i vodka, proti gustu žádný dišputát :s: :s: :s: :s: .

Ahoj Marcelko ja koukam obcas na www.recepty.cz v kolonce domaci pekarna je kupa receptu na chleby.dobry je podmaslovy a cesnekovy :hu: :hu: jinak nase pekarna se nahriva cca 15 minut :a:

já koukám na recepty na www.dama.cz - je tam rubrika domácí pekárny, a jedu dle toho, co má 5 hvězdiček

jinak jak dlouho se nahřívá záleží dle typu pekárny

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka