hlenová zátka

25.12.2008

ahoj holky jsem ve 37 tt a mám takový dojem že mi dnes odešla hlenová zátka. máte to taky nějaká v tomhle týdnu??? děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mě začala odcházet v úterý a ještě dnes odchází.Už se přidali i bolest zatím nepravidelné.jsem dnes 39+5

ja jsem pri prvnim tehotenstvi pred 7,5 lety nemela tuseni ze nejaka hlenova zatka je, natoz abych zaznamenala ze mi nejaka odesla ;) Ani si nevzpominam ze bych mela nejake poslicky, proste to na me jednou o pulnoci prislo a jeli jsme do porodnice a v 7:20 byla holka na svete. Tenkrat jsem to tolik neresila, asi ani zadne takovehle stranky nebyly, nebo jsem o nich nevedela a bylo mi docela dobre :s: Ted tady u toho pc porad sedim vsechno moc studuju a akorat me z toho boli zada :) Tim jsem ti asi moc neporadila jestli to zatka byla ci ne ale chtela jsem tim rict ze to mas uplne jedno az bude chtit mimco ven tak to urcite poznas ;) :a:

ahojky, já mám pocit, že taky mám nějaký výtok, úplně bílý, trochu hustší, když si do pochvy sáhnu, tak mám na prstu bílý hlen,ale nevím, jestli je to hlen.zátka.

Ahojky!!!Mi odešla zátka taky v 37.týdnu a další den jsem rodila,takže jestli si myslíš,že to byla zátka a chceš ještě vydržet,tak se raději šetři!!!Někdy může odejít i několik týdnů před porodem,ale někdy taky ne. :a:

ja mam termin 2 dny po tobe, ale nic mi jeste neodeslo. Ale ja asi nebudu uplne dobry priklad. Nemam ani poslicky, ani krizove bolesti, proste nic. Ale myslim, ze to nemusi byt, nekdo to proste ma a nekdo ne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka