svátky v nemocnici

25.12.2008

ahojky, píšu jen v rychlosti, jsem s Míšou v nemocnici :r: , nemůže dýchyt, strašně sýpe :( . Má sice od pondělka zánět průdušek, al dneska to bylo strašný a nemohl dýchat tak jsme jeli. Je na Ventolinu, ATB a budou ho různě vyšetřovat co mu vlastně je :( . Držte nám palečky, děkuju :k: :k: . Píšu přes telefon takže ani nebudu odepisovat bo je to na dlouho, ale i tak dopředu všem moc dkujeme a až budu vědět tak podám hlášení, ztím papa opatrujte se!!!

:h: :h: :h: :h: :h: :h: Kettynko, chuděrka Michálek :r: Přeju brzské uzdravení :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Ahojky Kettynečko to je mi moc moc moc líto :r: Přeju brzské uzdravení a Michálkovi spousty léčivých pusinek a pohlazení :h: Asi bych ho kočko dala očkovat na toho Pneumokoka. DRŽTE SE!

:( :§) ,to už snad neni možný,čím si procházíte,nezvažovala jsi očkování na pneumokoka? Máte pořád totiž ty kašle a ouška,nebo ho máš? Moc se držte a ať je malej brzy v pořádku . Držím palečky,aby to nebylo nic vážného.Gabča,Filípek,Domčulka

No Kettynko,to je v řiti. Doufám,že už je Mišutkovi líp.Kocourek malej..... Držte se,rodinko,oni vám ho tam dají dohromady. Ale nervy to musí být hrozný....vždyť já,když u malé bylo to podezření na laringitidu,jsem se málem sesypala. Držím palečky,bude líp.

Holky moje, laryngitida to neni....ta vypadá jinak a pozná ji každej...tohle je něco jinýho...ale děkuju, večer písnu, jsem s malou doma protože strašně plakala, že je Míša v nemocnici a nechtěla beze mne odejít tak s Míšou je manžel a já jsme s Kájou na noc doma :h:

Ahoj ky Ketynko to jsme na tom skoro stejně :r: my jsme v nemocnici od 16.12 pustili nás jen na svátky a za chvilku jedeme zpátky :r: Takže tě uplně chápu jak se cítíš :r: je to strašný taky jsme si užili svoje :( Tak vám držím palečky at jste brzo v pořádku :h: :h: :h: Opatrujte se pá :h:

Lucíííí, to snad ani není pravda :r: :r: :r: Bobíšek malinkej - nemá náhodou Laringitidu? Bobíškovi přeju, ať je rychle zdravý a ať mu to už vydrží :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka