Látkové plenky

25.12.2008

Přeji všem krásné vánoční svátky! Chtěla bych se zeptat jaké látkové plenky nakupujete. Zajímalo by mě kolik ks a v případě,že kupujete na netu, prosím napiště mi odkaz na web stránky!Díky a mějte se krásně :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem koupila 40 ks od české firmy, jsou dost pevné a vypadají skoro jako ty co jsme měli my, když jsme byli mimina. Objednávala jsem je na www.babyobchod.cz a za dva dny jsem je měla doma ještě mi k tomu dali dárek. Říkají, že pokud chceš dávat jen látkové pleny tak ti stačí 60 ks, ale já to budu střídat i s jednorázovkama.
Ještě se můžeš podívat na www.latkovepleny.cz, tam je vše psané.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, z těch plenek co jsou různě v nabídce o nich asi přemýšlím nejvíc - máš s nimi prosím zkušenosti? už jsi je používala / používáš je? jak dlouho?
díky moc

In reply to by reina

Ahoj, bohužel ještě nee, mám je oprané ve skříni. Ale co jsem četla recenze, tak si holky chválili tu "pastelku". Koupila jsem si zatím testovací sadu a pak 10 ks (takže zatím 11 ks) - zbytek mám čtvercovky. Pokud se Haipa osvědčí dokoupím jich do těch cca 25ks. Když srovnám praní a věšení Haipa - prostě pohoda. Se čtvercovkama to bylo horší, to trvalo dýl, nemluvě o žehlení :00: Mám ještě tu starou klasickou žehličku, takže jsem se se 40 ks pěkně nadřela....

In reply to by Lara78

já látkovky "odpískala" když to vypadalo na dvojčata, a teď jsem si spočítala, že by mě ta sada na těch 24 kusů jak radí vyšla na nějakých cca 8tis... což mi přijde docela dost. jasně, nemám pro srovnání náklad na papírové; zase tady je třeba prostor na věšení, a voda a prací gel taky nejsou zadarmo, navíc mám strach jak se ta bílá zapere... bojim bojim...
no ale koukám že máš termín už v lednu - byla bych moc ráda, kdybys pak dala vědět, jak jsi s nima spokojená, jestli to má cenu je kupovat... díky moc!

Já látkové pleny zdědila po švagrové, mám jich přes dvacet a to se mi zdá někdy málo, dáváme kvůli kyčlím široké balení, a jsme na umělé stravě, tak jsou často od nutrilonu, malá ublinkává, tak je furt měním atd.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky