Zdravim Vas

25.12.2008

Tak co jake byli Vanoce???
U nas vpohode,akorat mala se asi tak moc tesila ze nechtela ani jist takze jsme se rychle vrhly na darky :s: Dala jsem malou na zem kam se prvni vrhne,a sla k darku ktery byl zrovna pro ni :qu: Dostala knizku,choditko,telefonek,chobotnicky do vody.kacenku aby ji za sebou mohla tahnout a takove ty kruzky na tycia nejake ty penize.No mela nejvetsi radost z tech papiru :s:
Tak prikladam fotecku jak sedi u darku ;) a taky uz mi mala kleci :qu: uz 3den :qu: a taky uz sedime :qu:

Ahojdá, tak to si to užívala jak ta naše, tahala ty pytlíky papíry mašličky a když viděla jak se všichni do těch krabiček dobívají tak se na ten svůj poslední dárek taky tak vrhla a trhala s mojí pomocí a moc se jí to líbilo!! Jinak tady na to chodítko co máte jsem taky koukala, že by se to malé mohlo líbit, příjde mi to lepší než ty chodítky co se v vnic sedí a odstrkuje nožičkama to je špatné na kyčle, ale tohle se mi zdálo dobrý, na to to dětsko už musí zvládnout stát a jen mu to pomáhá při stabilitě co na něj malá?!

In reply to by Zelda1

No mě se tohle chodidlo taky moc líbílo a málá už stojí opřená o věci a začíná se přitom i posouvat kolem takže jsem si říkala že by se jí to mohlo líbit!! Koukala jsem na něj v nábytku Kika ho měli za necelých devět stovek, na kolik vás vyšlo to vaše??

to mas ale sikulku :) tak at si ty darky krasne uzije a at dal dela mamince a tatinkovi velikaaaanskou radost :h:

ahojky,holky......tak my jsme meli k veceri:bramborovy salat a rizek.
pak jsme sli ke stomecku na darecky......
Natálka pekne koukala,primo kouzelne,svicky na stromecku blikali,svitili,nemohla znich spustit ocicka,a usmivala se a rekla jééééé :)
tak jsme rozdali darecky.Natálka jich mela hodne-dostala asi cca 12 balicku a vetsinou vsede byli aspon 2veci.
dostala hracky:zpivajici,pohyblivou opici.Jerryho plysoveho,ktery zpiva a chodi do kolecka-ten se ji hrozne moc libi.mluviciho plysaka dracka-Damina,a takovou jako hulku,ktera vrni a kdyz se prepne tak blika a hraje,to je ji take moc libi......dale nocnicek-je to jako zidlicka.
nejake obleceni toho bylo nejvice:bodycka,pyzamka,ponozticky,vesticku,3xkalhotove laclacky,mikinku,soupravicku:kalhoty+bundicka. a jeste dve takove soupravicky:bundicka+kalhoty,jedna je ruzova a druha je hneda, a svetrik.
pak nejakou kosmetiku:sprchovy sampon,krem,pastu na zuby byl to takovy balicek a byl u toho plysak Jerry.....
a to je asi vse,na nic jsem snad nezapomela:kdyztak dopisu.
tak ja jsem take dostala nejake darecky,necekala jsem je,vedela jsem jen o necem co dostanu a to byli knizky a zaclony.......mam velikou radost.... :)
ale nejvetsi mam radost z Natálky byla moc kouzelna koukala a nejvice ji tedy ze vseho zajimali:papiry od darecku,a jak jsou u nich ty cedulky,tak to ji hrozne zajimalo a zajima.dokonce porad zkouma zaclony,ktere jsem dostala..... :)
Natálka to je takovy muj nejvetsi darecek pod stromecek,i kdyz uz nam bylo-mame ukonceny 8.mesic Srdce je to nepopsatelne kdyz clovek vidi to svoje male slunicko,jak se smeje,kouka,ma radost-pro me neco nepopsatelneho :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka