šílený štědrý den...

25.12.2008

ahojik holky, tak jak jste prožili štědrý den? já jsem se byla podívat na pohotovosti...v úterý večer, mi začalo být nějak divně, motala se mi hlava a bylo mi zle..v noci jsem se vzbudila a myslela jsem, že umírám, jak mě bolelo v krku, nemohla jsem polikat ani sliny!!tak jsem doma prolízala veškeré léky, které bych si jako těhu mohla vzít, nio nic jsem nenašla, tak jsem to musela vydržet..takhle zle mi ale ještě nikdy nebylo,navíc z ničehio nic!!!ráno jsem vstala, došla do kuchyně a tam omdlela,tak jsem řekla mamce jak mi je, no a jeli jsme na pohotovost..nikdo zatím neví, že budeme mít mimi, tak to bylo o to zajímavější..dr mi řekl,že antibiotika mi nedá, tak mi dal paralen a poslal domů, celý den jsem protrpěla, jednak jak mi bylo a jednak strachem o mimi..teď už mě v krku nebolí ale mám rýmu...poradíte mi co zabírá?byly jste nemocn v těhu?piju čaje s medem, na noc paralen, snažím se jíst ovoce, pít džusíky....ach jo, být nemocná v těhu, pěknej dárek od ježíška!!!

Ahoj, na to nemoc určitě ty vitamíky, pak se může Influ Zinek, Septisan (na bolení v krku a uvolnění dutin), na kašel jitrocelový sirup, do ucpaného nosu Vincentka nebo Sterimar (spreje), ta Vincentka jde i jako kloktadlo na ten krk. Pokud tě nebolí hlava nebo nemáš teploty, tak tohle všechno ti pomůže a nemusíš Paralen. A pak samozřejmě homeopatika, ale to nevím konkrétně jaká.
Tak přeju rychlé uzdravování, o mimíska se neboj, pěkně papej a hlavně hodně pij a odpočívej. :a:

Ahojky tak stedry den nic moc ,ja jsem si to predstavolala trochu jinak.......buh vi jak jsem se na vanoce pripravovala ahrozne se tesila :!k: ale ono to dopadlo jinak :\/: celkem to bylo nudny.....krome toho co jsem vcera vecer snedla tak to take pozvracela dnes to same :sick: :sick: dlouho jsem nezvracela mela jsem od neho klid,ale ono se to zase vratilo :? doufam ze na silvestra to bude mnohem lepsi a zajimavejsi :w: :w: :w: :w: ...jo a co se tyce nemoci v tehotenstvi,tak co si vzpominam tak jsem byla nemocna jednou asi ve 4mesici a to jsem mela anginu ://: jsem rada ze ted nejsem nemocna :n: :n:je to peknej oprus :w: :w: :w: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky