nějakej recept na ucho?boleni to není,ale spíš se mi zdá ,že ho mám ucpaný a kapky doma nemám nemate nekdo babiččin osvědčenej r

25.12.2008

recept?kterej by mi uvolnil usni maz nebo co to tam je?díky předem

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jestli to máš až dneska,tak zkus líh,nebo třeba tu padesátku slivovici,vytřít to tam,možná to poleví,ale jestli to už máš třeba několik dnů,tak si s tím určitě zajdi!!!

Čauky!!!Jo,ten česnek je psaný i v bylinkáři,je tam sice dát ho do kousku látky,ať to není asi tak moc agresivní,ale česnek je protizánětlivý. No,jinak ty ušní kapky.Já měla tak před rokem zánět středního ucha a pak taky zánět zvukovodu,to ti bylo svinstvo,začínalo to právě tím,že jsem měla asi 3 dny zalehlé ucho,cítila jsem ho,jako by bylo ucpané a pak mě příšerně začalo bolet a jako bych tam měla nějakou kouli. Léčí se to potom jedině antibiotiky,což v těhu nevím,jak by to praktikovali. Jo a taky mi u Bylináře dali na ucho propolisové kapky,to je taky protizánětlivé,pokud myslíš,že je to jen ušní maz,tak zkus ten Audispray,pokud on ti nepomůže,tak co nejdříve zajdi k ušnímu,raději i na pohotovost,ať se ti to opravdu nerozvine,protože to je potom 10 dní léčby a opravdu pořádných bolestí,proplachů atd. :a:

In reply to by tehnoikstreeme.go

No,opravdu být tebou,tak bych zajela raději na tu pohotovost.Vím,co to všechno obnáší a s ušima není žádná sranda,je tam centrum rovnováhy!!! Já jsem to měla tak,že jsem to měla zalehlé,když jsem si s uchem pohla,nebo vevnitř zašťárala,tak mi v tom třeba puklo a jak ty píšeš,tak se trošku mazu vyvalilo.Pak zase zalehlo.Já to hodně podcenila a skončila jsem právě s těma zánětama,které jsem měla měsíc a půl,hrůza a opravdu to byla šílená bolest,asi týden jsem zkoušela různé kapky,česnek taky a prd,pak jako bych měla za uchem kouli,z toho horečku,no,nebylo to opravdu příjemné a nikdy bych nevěřila,jak takové blbé ucho může bolet. Oni ti to na ušním propláchnou a podívají se. To zalehnutí,jestli ho máš dlouho,to právě způsobuje to,že ten zvukovod nebo střední ucho zduří.Víš jak,ať raději nemusíš být na antibiotikách,přecejen máme ještě sedm týdnů před sebou!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky