všem únorovým maminkám budoucím přeju kouzelné svátky

25.12.2008

..kopou miminka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!! :a:
Moc děkuji za přání... :h: Malá mě někdy kope, jako by chtěla z bříška vylézt sama a někdy se jen tak roztahuje... Kvůli tomu nemůžu moc spát na zádech... jakmilem si tak lehnu, tak se mi malá našpulí a udělá obrovskou bouli na jedné straně břicha a pak se tam asi snaží nějak otáčet, protože to i někdy docela bolí... ufff. Ale neměla bych si stěžovat-jsem ráda, že se malá hýbe a roztahuje, alespoň tak o ní vím, ne?
Do porodnice pro mimi mám 3 komplety... nekupovala jsem si je já... ale Ježíšek (babičky a sestry) tak toho mám dost. Nebudu potřebovat nemocniční oblečení pro mimi. Potom jsem dostala tolik dalších oblečků... když jsem je nacpala na jednu hromadu, tak jsem se zhrozila-vzala jsem ten velikááánskej odapdkovej pytel... asi největší velikost a ten jsem těma oblečkama zaplnila celej... už zásadně nic nekupuju... Mám toho požehnaně... Mno a v lednu začnu s nákupem kosmetiky a těch posledních věcí, jako plínky a pro mě do porodnice (Už jenom kojící podprsenky a jedn. kalhotky...) a taky koupíme kočárek. Babičky s dědečkama se postarají o postýlku a je to. Jo ještě přebalovací pult a máme hotovo...

diky za prani :)
:k: Preju vsem krasny rok 2009, ktery byl nam vsem mel zkraslet jeste vic v UNORU. :k:

Malej kope hlavne v noci, kolem druhe treti vzdycky řádí, kdyz spim, tak o tom nevim a kdyz se vzbudim, tak se dost divim, co vsechno umi. neni to primo kopani, je to protahovani, ve kterem citim, ze uz ma dsot velikou silu. No jo, kluk jako buk.

In reply to by roselini

¨jé,taky budeš mít chlapečka?a jakse bude jmenovat?
ja vcer apremyslela ze by nemuselo byt spatny patrik eliáš zdražil,co myslís???je to blbý?
teda v te telce je prd,natoze jsou vanoce,katastrofa..
mě taky a kolikrat cucim jak se prevaluje z jedne strany na druhou jak kdyby si kutalel misek z prava doleva a zpatky fakt jak vlna...:)uz se nam to krati,no,pristi vanoce bude asi stromek dole.)))

In reply to by tehnoikstreeme.go

ahoj,
vzdyt my mame spolu stejnej termin - pokud se ti teda neposunul.
Bude to Fanousek (asi).
V TV je to nanic, jenze ja tu ted balim, sthujem se za 2 dny se vsim vsudy a je to des. Ted teda odpocivam ... a doufam, ze u toho stehovani neporodim.
mas pocit, ze uz ten unor bude brzo, snad jo, ne? Musi to prece uz utect. Sice dlouhe mi to neni, ale tesim se tak silene moc, ze uz bych leden preskocila a hura se starat o maleho.
Pisni, jak se vede, unoracko.

In reply to by roselini

jojo,souhlasíms tebou,porodu se docela bojím,ale na druhou stranu už bych chtěla vidět toho mrnouska,jsem zvedava jak bude vypadat a tak,taky ti teče melzivo?ted kouknu a fakt teklo:(

In reply to by tehnoikstreeme.go

ja se zatim porodu nejk panicky nebojim, spise se bojim okolnosti - aby byl malej zdravej, abych neco nezmeskala (jestli jako poznam, kdy jet do porodnice a tak), aby v porodnici bylo vsechno Ok a ja tam nervala nejvic ze vsech (ja kdyz rvu, tak to totiz stoji za to). Ta bolest bude hrozna, ale snad to vydrzime, kdyz nam nic jineho nezbyva.

S mlezivem nastesti problemy nemam. Prsa me boli cele tehu, pobolivali me i pred tehu pred MS, ... kojit nebudu ze zdravotnich duvodu, takze budu rada, kdyz se hned po porodu podari zastavit laktaci a kdyz malej vezme flasku - to je dalsi, ceho se bojim, jestli bude chtit a umet pit z flasticky.

In reply to by roselini

a proč nemůžeš kojit?no,toho se taky obávám,jelikož je to moje první těhotenství,jestli všehcno poznám odtok plodovky a tak...abych něco nezanedbala a už se vidím jak 4Ox pojedme tam a pak nas posou z porodnice zpatky a mladej=příte me zabije..:)

In reply to by tehnoikstreeme.go

jako nejvic se bojim toho, aby byl malej zdravej. Od te doby, co jsem byla na plodovce, me to nejak zlomilo a ted uz mi kolikrat tak hrabe a napadaji me blbosti ohledne toho, jak by to mohlo byt.

Kojit nebudu kvuli lekum, je to tak pry lepsi, problem s tim nemam, jen ten, ze nejsou nikde zadne informace pro nekojici a fakt nevim, co do porodnice atd. Budu tam volat ale az tak 3 tydny pred porodem.

Ja se taky obavam, ze pojedeme do porodnice vickrat ... ne to snad ne, ale co se u nas klidne muze stat je, ze manzel jede 23. ledna pracovne na tyden na hory (tak dlouho jsme vybirali jeho termin, az je to asi hoeris nez lepsi) a ja se obavam, jsetli je malej sprymar po nem, tak ho necha odjet na hory a tak za dva dny vykoukne a pozene ho zpatky. Do 15. unora to neni daleko. To vis, chlapi si mysli, ze termin porodu je jasne danej plus minus den. A to mu uz ted tadeji rikam, ze od ledna musime byt alespon v myslenkach v pohotovosti. Jako aby byl benzin v aute ... kdy budes balit tasku do porodnice?

In reply to by roselini

jejda,asi budu vypadat jakplašn,ale ja užmámtašku radši sbalenou,jako není tam všechno ješě to musím doupraviz,noční košili,a hygienicky potřeby a ty vlozky dopopdpry a nemam ještě koupeny ty vložky do porodnice,ty jo?ale jinakmam da se rict vsechno,akorat je tam psana deka,a to nevim (v prukazce)je psana jestli to mam jako pro sebe do orodnice vzit velkou nebo alou pro malyhotenci???no,tak to mlj je v klidu,to já stresuju...už ted,jo třeba kdybych se nedivala na ty porody,tak jsme v klidu,ale já blbec,chci všechno vědět,taky...a pakstresing:))
tak třeba to bude valentynek:)))
tak ja jsme chtela do porodnice zajit,al ejelikož mě už pátýho ledna vypíšezcneshcopeny a pak už bduu chodit do porodnice přímo,tak si to tam dobře budu mít čas prohlídnout,sice už bude pozdě,ale tak snad my jineznechutí a nebudu mít pocit,že tam rodit nechci...no,uvidime...

In reply to by tehnoikstreeme.go

aoj, ja mam taky v prukazce lehce popsano, co s sebou, ale planuju zavolat do porodnice tak 3 tydny pred terminem nebo se zeptam kamosek, co tam rodily. V te prikazce je to orientacni a lisi se to porodnice od porodnice a hlavne treba neco by mi chybelo a neco prebyvalo, tak se zeptam.
TAky jsem mela nutkani se podivat na nejake porody na youtube - ale radeji ne, stresuju se z jinejch veci, tak tohle necham spat. Maximalne na to kouknu chvilku pred porodem, to uz stejne nebude uniku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka