Naše divné vánoce

25.12.2008

Ahoj holky nejprve vám chceme popřát krásné vánoce :///: :k: . U nás je to všechno na prd :r: od 16.12 jsem s Adámkem v nemocnici :r: :r: :r: pustili nás jen na svátky a večer musíme zpátky :r: :r: :r: Je to děsný tam být zavřený mě s toho asi hrábne :00: :00: :00: Takže jsme si ty vánoce ani moc neužili bylo to divné a představa že zase musíme pryč mě děsila celý večer , ale Adámek si to užil stromeček se mu líbil a hlavně papíry :s: :s: :s: Nemohl chudinka sice moc řádit :( má v ručičce kanylu kterou mu dávají antibiotika tak ho musíme krotit :00: :00: :00: . Holky užívejte si krásných svátků a na všechno se vyprdněte hlavní je zdravíčko a to že jste spolu :h: :h: :h: Držte nám palce ať jme už brzičko doma :h: :h: :h: a ať nás nic netrápí :h: :h: :h:

janka.82

Ahoj Áli. Zrovna jsem si říkala, že jsem Tě tu dlouho neviděla. Co Vám je? Chudinka malej. Doufám, že budete brzy v pořádku :w: :w: :w: Tak Vám popřeju hlavně to ZDRAVÍČKO :h: :h: :h: :w: :w: :w: :h: :h: :h: A hodně štěstí v Novém roce :a:

Alenko neboj Adámek se brzy uzdraví a zas budete všichni doma společně :one: My to taky máme na prd,ale co naděláš :( hlavně aby byli ti naši drobečci už v pořádku :w: Myslíme na vás a držíme s Lucinkou moc moc palečky :h: :h: :h: Pohlaď za mě Adámka.Papa a až budeme všichni ok tak se musíme sejít :w: :///:

Ahojdá, tak to držím pěstičky ať jste brzy v pořádku a můžete být zas doma, člověk si nejvíc uvědomí jak je to zdravý a pohoda důležitá kdy je takle zavřenej ve špitále co!!!! Hlavně že se to Adámkovi líbilo!!!!g

Alenko ahoj....copak je brouckovi?Myslim na Vas a at je co nejdri dobre.
To terinka byla vcera divna a porad uknourana a v noci mela teplotu...ted spinka.Chudinka mala asi bude nemocna...takze taky nic moc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky