Řekl "ANO"

25.12.2008

Ahoj holky. Pro ty, kdo ví, co jsem přichystala na svého přítele, tak po tom, co tu pracnu málem snědl i s tím papírkem, tak to rozbalil, začal se smát, pak ke mě přišel, dal mi pusu, řekl, že mě miluje a že si mě samozřejmě vezme. Už jsme se i dohodli, že to bude tenhle rok, takže asi začnu pomalu vymýšlet termín a zařizovat a tak...už se moc těším, ale ten prstýnek a véča, co mám vysněné už od dětství, to ho nemine :) HOlky, já jsem tak ráda, bylo to tak hezký :h: :h: Jen jsem zapomněla nějak dělat fotky ze Štedrého večera (no naštěstí máme aspoň video---teď myslím s Honzikem :) ) :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

gratuluji a fotky muzes mit jestli chces,ja si delam casto fotky z filmku.udelas si ten momentek ktery chces a kolik jich chces.
pustis si video a klikas jen na fotit ,treba nero to dela a i dalsi programky

Ahojky, tak to je super že to vyšlo. Gratuluju. Zrovna včera jsem si říkala jestli dáš vědět jak to dopadlo. :a:

NO HEZKÝÝÝ!!! Tak to je paráda, že se to povedlo!! Moc gratuluju! Myslím, že je to nejlepší rozhodnutí, jaké mohl udělat :-) Vy oba :-)

ivka222

čauky pechy,něco mi uteklo??to ty jsi požádala chlapa o ruku??? :jawdrop:

ivka222

In reply to by Pechy

to je paráda,když nejde hora ........................... :one: :\r/ hlavně že do toho jdete spolu :\r/

In reply to by ivka222

to jsem si taky říkala, ale ten prstýnek a véču, tu bych fakt chtěla a on to ví, tak uvidíme :) Jinak myslím, že není nic špatného na tom, aby ženská požádala, je to jedno, kdo to udělá, hlavně, že s tím pak oba souhlasí :\r/ :h:

ivka222

In reply to by Pechy

tak to s tebou naprosto souhlasím,nevím kdo vymyslel to že musí žádat muž??co když to chce navrhnout ženská?to musí čekat než se ten její moula vyjádří :00: třeba jen neví jak :one:

Tak to vyslooooo :one: :one: :one: Vzpominala jsem na tebe, tak jsem rada, ze se to povedlo :qu: A nic si z toho nedelej, unas se taky nejak pozapomnelo na fotak,ale mame krasny video, tak aspon neco :c:

moc vám všem děkuji za držení palců, já jsem taky moc ráda. Už jsme to řekli i rodičům a babičce s dědou, tak už se prostě nevyvlíkne...já se těším :)

Jsem moc ráda, že to vyšlo podle tvých představ :one: . Byl to odvážnej krok ;) a já ti moc gratuluji. :k: :k: :k:

Šáry, moc moc gratuluju! Mám z toho fakt hroznou radost, i slza mi ukápla. :///: Moc ti to přeju. A teda docela dost jsem se nasmála u tvých vysvětlení, že to Honza málem spolknul a tak. :s: A neboj, my taky nemáme žádný fotky. Zato jsem celej večer poslouchala, že jsem se asi zbláznila, kupovat mu TROJE trenky po čtyřech stovkách. Si vydupal, kolik stály a pak z toho měl šok. :s: :s: :s: No a o Adidaskách vůbec nemluvim. Prej mám být ráda, že mi nedá na prdel. :///: :s: Ale bylo na něm vidět, že má fakt radost a že to nečekal. :dance:

In reply to by Majkýsková

že měl radost a co fotky, ty ho taky potěšily ne? Jinak já zase dostala od švagrový s bráchou, že jsem se zbláznila, ale co, jsou vánoce :) No hlavně, že ten papírek nesnědl...já na něj skoro řvala, ať nejí dál :s: :s: Jupíí, budu paní Valešková :\r/

to mám radost,že ti to takhle hezky vyšlo,takže Vám oběma(vlastně třem) přeju ať vám to klape dál a máte se rádi čím dál víc. :a: :one: :k: GRATULUJI!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj.....jenom si precetla titulek...REKL ANO a myslela jsem si,urcite je to PECHY a ten jeji si ji veme!!!!!

Moc gratuluji.To je super.Uzi si kazdy spolecny dnicek.

Klobouk dolů!! Četla jsem tady o tom, co se chystáš udělat za překvápko a čekala, jak to dopadne :) Jde vidět, že toho svýho máš pěkně přečtenýho a gratuluju, že to takhle krásně vyšlo :one: :k:

ahoj Pechy fiha ty si ho pozadala o ruku?je to krasne ze ste meli tak romanticky stedry vecer a on se musel pychou nadouvat co?ten prstynek s tou veceri bych ale vyzadovala :s: tak krasne zarizovani milych povinosti :a:

In reply to by Zaneta

jj, zapekla jsem mu do pracny - Vezmeš si mě? - už jsem se na to nemohla dívat. One je prostě hrozný v tomhle...takže jsem si řekla, že vezmu opratě do svých rukou, ale prstýnek a večeře bude, to si piš :) Díky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky