DOSTALI VAŠE MIMINKA DÁREK POD STROMEČEK?

24.12.2008

Hezký večer.Holky těhulky co máte pár týdnu před porodem dostali Vaše miminka od rodiny něco na Vánoce pod stromeček??Naše malá od babičky vubec nic ani čepičku:-(MOooc mě to mrzí a nebo jsem přehnaně náročná??

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, ja jsem si behem rijna a listopadu vybrala neco pro maleho: vanicku, hraci deku, osusku, ... a ty veci jsem dostala jako ja pro miminko i vzhledem k tomu, ze mam 18.12. narozeniny, takze ty veci byli k narozeninam a pod stromecek. Termin mam v polovine unora, tak mam ted po vanocich zakladni vybavicku.
Postylku a kocarek budeme mit v polovine ledna.
Ono se to vsechno neda koupit najednou, tak jsem to takhle poskladala, hadriky uz taky mam a to, co bude potreba a nemam, tak sezenu narychlo v lednu/unoru. Uz se to docela krati.

Ahojky,nic si z toho nedělej.Já nedostala pro malou taky nic.To mám termín 27.12 Vím jen,že rodiče už koupili naušničky,ale ty Eli dostane až se narodí.Od tchýně mi nepřišlo ani blahopřání jelikoš s jejich synem nežiju.Na malou nic do týhle doby nekoupili,ale už jsou připraveni až se narodí jak si jí budou brát.

SilvieS

In reply to by kopretina2

Tak to je drsný. Myslím to, že s otcem dítěte nejsi, ale i přesto jeho rodina počítá s tím, že si ji budou brát. Já jsem na to podobně, s tím rozdílem, že s přítelem jsem, ale jeho rodina, až na pár drobností, které koupili, se vůbec nezajímá. Dokonce se prý na malou ani netěší. A mám strach, že po porodu se najednou zajímat začnou, a já je nebudu moct ani poslat do prdele.

In reply to by SilvieS

to jsi na tom asi huř.Já je do prdele poslat budu moc,protože malou budu pujčovat jen tatínkovi.A ten jim jí pak muže ukázat když bude chtít.Jen si dávej pozor,aby se přítel nepostavil mezi vás.To by byla škoda.Držím ti palečky at ti to dopadne tak jak chceš :one:

ten slon musí být fakt super:-)škoda,že nemáš fotečku.No my budeme mít ještě jedny Vánoce pak na Moravě a vím,že moje rodina nám to vykompenzuje.Ale nějak je ve mě to,že od malé nbabi a teta ji nebyly schopné malé neco koupit,vždyť to bude jejich prvníí vnučka a neteř od jejího syna a bratra:-(my malé naježili spoustu věciček.Už ať jsme u našich,tady ty Vánoce jsou celé takévé divné,takové nerodinné a to me stve .já jsem zvykla že rodina je spolu a jsou na sebe milý,no jo ,ale co nadělám

In reply to by Monička.Brno-střed

smutek nestojí,ale to víš,nějak to mrzí a nejde to přestat.A já kráva blbá se jí pekla s cukrovím,zabíjeli jim prase atd at jim pomužeme a to vše ted na konci 7 mesíce,zbytá jsem jak kun,a oni tohle:-(
To by bylo skvělé,prosím nějak to zkus sem dát tu fotečku,fakt jsem strašně zvědavá,už jen ten popis co jsi sem dala byl super:-)

In reply to by Monička.Brno-střed

už se moc těším na fotečku musí být rozkošný.Já vím Moni,že mi na mOravě spraví náladu,ale kdo tu má bydlet??Snažíme se jak volové,pomáháme ji se vším)bydlíme v 2 gener.baráku) a ona ani není schopná dát vnučce třeba bodýčko.když volají naši vždy ji pozdravuji ona je nikdy sama od sebe nepozdraví,ted prisla at ji zajedeme na hrbitov..ach jo jen využít a ničím se nepričinit,jak já to tady nenávidím:-(!!!!

Ahojky,tak já včera od mámi dostala velkého růžového plyš.slona, je to spešl pro děti od narotení, lezou z něj všelijaké malé plyšáči a vydávají zvuky a pazvuky a na zadečku je zrcátko....fakt nádhera. A co mne mooooooc potěšilo tak od mladšího bratra krásnou růžovou mikinku od adidasu,prý ať je malá frajerka. To mne dojala,jelikož brácha nikdy moc dárky nekupoval,. No a můj přítel koupil fakt nádherný dudlík a pro mne krásný kalendář s miminkama. Já koupila hodiny na zeď s miminkem a zavinovačku :-)) Byl to krásný večer. Rodit mám až v květnu :a: :a:

Ahojky,
my máme termín začátkem května a nic jsme ani pro mimi k Vánocům nechtěli, já jsem koupila jenom 3 bodíčka, ale ne tu nejmenší velikost, protože tyhle nejmenší věcičky dostanu od segry (termín má 5 týdnů před námi a mimi z toho zatím vyroste). A nakonec nám naši koupili 2 pyžamka a segra pro nás prý taky něco má (no my pro ní, resp. jejich mimi taky, protože jsem nevěděla, co jí koupit, tak jsem vzala i pár oblečky pro mimi).

A ty se neboj, až se vám mimi narodí, tak babička i ostatní určitě nějaké dárečky přinesou :one: :a:

Myslím že to pověrčivostí není-jelikož když já jsem si koupila neco pro malou nebo když jsme kupovali kočárek a zvažovali,zda ho koupit dřív at se neco nevysmolí ona byla první kdo říkal at na pověry nedám a když jdu na kontrolu tak se strasne zajímá a je nastvaná když jí hned nereferuji.Hodne mě to mrzí,malá se má za pár týdnu narodit a je to smutné,nevínm co si myslet a její dcera mojeho segra tpomu nasadila korunu,ta nám pro jistotu nedala ani zabalený bombom,pritom má 20 000 mesíčne,má byt takže nájem neplatí a delá chudinku,byli včera u babi stavení jim dárky dali a nám ne,nejde o kdo véí co ,ale o princip i ten blbý bombon by potěšil,nejak to nezvládám,tohle jsem na vánoce nečekala.ještě že s mojim a malým to bylo super,malý byl štastny a nadšenáý ze všech dárku:-)od babi dostal tepláky a tričko tím to haslo,hlavne že svému priteli koupoila navigaci a spoustu jiných věcí.Ach jo.ono to tak moc cloveka mrzí,verite?:-(

já jsem se tak tiše zeptala jestli by chtěli vědět co už mám aby věděli co chybí, a bylo se podiveno že jako "na co". no nic... sice to mám až v květnu, ale i tak, a pověrčivost to není, prostě doma nebylo moje mimi odsouhlašeno.

Nejsi, zamrzí to určitě, ale nedej na to. Já jsem taky měla před porodem pocit, že tchány vůbec nezajímá, že budou prarodiče...a teď si je nemůžu vynachválit. Možná je tvoje babi pověrčivá a bojí se kupovat věci nenarozenému miminku, vůbec bych se nedivila :k:

Ahojky, mám to sice až za dýl, ale myslím si, že to někdo prostě moc neprožívá.. Moje mamka říká, že si počká až se narodí a nechce vidět ani utz.. :ooo: Tak si z toho nic nedělej, uvidíš kolik dárečků se po porodu sesype!! :ww: Krásné svátky tobě i miminku :j)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka