Rozchod

24.12.2008

Ahojky, tak alespoň sem musím napsat, s přítelem trávím první a zároveň poslední Vánoce, rozcházíme se, vlastně on to asi ještě pořádně nepochopil, ale po Novém roce to touto cestou musím vyřešit. Dnes celé dopoledne lítám jak blázen, však to znáte a on mi ani nenabídne pomoc, kolikrát lezu po čtyřech s pupíkem a utírám podlahu a on na mě kouká a nepomůže. Asi nejsem rodinný typ, abych to snášela a zvládala bez problémů. Tak přeju alespoň vám, ať se vám Vánoce vydaří.

Kliknutím vložíte smajlíky:

no ja by som počkala čo bude po porode,ten moj tiež moc nepomahal ked som bola tehotna a teraz ked je malá na svete pomaha čo to dá...už ani hry nehraje a na kompe netravi tolko času,nieje na to čas jak je zamestnany miminkom :) chlapi su dost lenivy a treba ist na nich v tomto z ostra a na ferofku im povedat....pozri mne sa tiež nechce a musim tak podme povysavaj,vytri a vrazit mu prachovku do ruky :) bude dobre si myslim a ak nie tak ho kopnut do p....

Je to jak píše omites - já když si o pomoc neřeknu, tak ji také nedostanu. Zkusila jsi ho poprosit, aby ti pomáhal? Sice je to na nasrání, že si o to musím říct, ale jinak to nejde, na všechno má času dost. :n:
A jestli si myslíš, že bude dobrý otec, tak bych to ještě nehrotila, dítě ho bude potřebovat, i když nebude pomáhat v domácnosti nebo ani přebalovat a koupat - hlavně že občas pohoupe a uspí. :)

In reply to by Lízátko

Tenhle jev hraní her jsem tu zaznamenala už u více holek - tedy že jejich chlapi jsou takoví závisláci. Možná je to ta jejich pověstná jeskyně, kam se jdou utéct a kde nemusí nic řešit. Každopádně to není zdravé, když to nedokáží kontrolovat a hrát takhle dlouho, je to jak chování nějakého nevyzrálého studentíka, ne zodpovědného otce rodiny.
Já jsem měla dřív přítele, který mě dokázal takhle hrou zazdít když jsem k němu přišla. On hrál a já mohla sedět na posteli a čumět do zdi. Kdyby mi tohle teď dělal manžel, tak ho asi přetáhnu palicí po hlavě. :)

In reply to by Lízátko

tvuj hraje jen do pulnoci??? ten muj nejmene do 2h nebo 3h do rana. Kdyz je volno, tak taky do 13h spi, delam taky vsechno sama. Kdyz si fakt uz postezuju, tak teda jde a neco mi pomuze, ale ne hned, tak az za hodinu. Jinak sam neudela taky nic. Cele vanoce jsme pripravila sama. Uprimne, vim jak se citis, vim to, mam doma to samy. Presto pockam, az jak se to vyvine, az se malej narodi, ale nedelam si iluze. Jenze opustit ho nechci a hlavne financne ani nemuzu. Ne ze by vydelaval tolik, ale z matersky neutahnu nic sama. Je to na tobe, jak se rozhodnes, ja tomu dam jeste cas, ted chci klid na porod a pak na rekonvalescenci po porodu a uvidime jak se bude chovat k malymu....ale jak rikam, nedelam si iluze.

In reply to by Lízátko

To teda rozhodně nejste jediné...já jsem taky na mrtvici...těšila jsem se, že Kája bude mít dovolenou a pěkně si to jako rodinka užijeme, ale on už si nastavil režim - dopoledne a odpoledne počítač, večer hospoda :r: A pak mě ještě zdrbe, že je doma nepořádek.

In reply to by Theodwyn

No holky, co nam zbyva? Jeste ze mame ty miminka, teda ja jeste ne, ale uz brzy....kdyz chteji ty chlapi prijit o to nejkrasnejsi v zivote, co je kdy muze potkat, tak at si to prosedi u PC. My se vnucovat nebudeme. Ale az se na ne jednou vyprdneme, tak to pochopi, o co prisli, ale to uz bude pozde. Mimochodem je 12.33 a ten muj jeste spi.......klasika!!

Ahoj, tak to me moc mrzi. Ale na druhou stranu lezeni s pupikem a vytirani podlahy se pry mimiskum moc libi. Alespon rikali v pradporodnim kurzu...Takze to delam taky, i kdyz manzel jinak hodne pomaha...

no jestli už teď děláš všechno sama, tak ti ten chlap bude asi i po porodu opravdu k prdu, já bych tohle taky nesnesla, aby mi nepomohl a už vůbec teď když se žena má spíše opatrovat, ten můj si mě hýčká přímo a jsem za to hrozně ráda, i když stejně si všechno raději udělám sama co se týče domácnosti, držím palce. A nekoukej na to jestli dítě bude nebo nebudu mít otce, pokud ten dotyčný chtít bude, tak bude skvělý otec i bez toho jestli vy dva spolu budete nebo nebudete žít, teprve potom poznáš jestli je co k čemu, pa

To je teda ostuda!!!!!jsi chudák!!!!!bude to možná lepší byt sama ,sama ne s miminkem než s takovym lenochem.Hodně štěstí a klidné Vánoce a odpočívej a kašli na to!!!!!!!!!

Ahojky, tak přeji aspoň v rámci možností pěkné Vánoce. Asi to nejde řešit jinak a pokud jsou tam ještě nějaké jiné problémy, které nemůžeš překousnout, tak to je asi nejlepší řešení... Třeba to nebude napořád....

Tak to mi je líto.A zkusili ste o tom spolu mluvit?třeba vůbec neví co tě trápí chlapi sou občas natvrdla.Třeba to nebude tak horké.

In reply to by Lízátko

ale ti chlapi nám opravdu do hlavy nevidí. A pokud mu neřekneš, co tě přesně trápí, tak to třeba ani neví... Ty si myslíš, že to musí vědět a on apk na tebe bude zírat s otevřenou pusou. Svátky mají být klidně a pokud jsi vnitřně naštvaná, tak asi klidná nebudeš. Buď to vyřeště nebo teda běž od něho, ale udělej všechno pro to, aby miminko mělo spokojenou mámu ;-)

In reply to by omites

Jestli je ten její takovej, jako ten můj, tak mu může říkat co chce. Stejně jí nepomůže. Ten můj mi doma nepomůže s ničím, můžu horem dolem a je mi to na prd. Zkoušela jsem to po dobrým, je to na nic. můžu řvát a je to nanic.Myslí si, že když donese domů peníze, tkje to všechno. Doma dělám všechno sama, o malou se mám starat sama, doktory obíhám taky já. A ještě má tu drzost přijít, že bych taky mohla něco vydělat. To abych se rozkrájela. Těhotná s mylým děckem. Vánoce taky chystám malý sama. A jediný, co mi na všechno řekne, že se měnit nebude.Lepší už to nebude.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka