Odrihavani

23.12.2008

Ahojky holky,

chtela jsem se zeptat na nejakou sikovnou polohu na odrihavani? Ten nas prcek s tim ma problem.
Jinak dnes maly vyzaduje neustale prso a byt u me, jak ho dam do postylky, tak je vhuru a breci....

Mě zase krom toho, co píšou holky, pomohlo na chvíli malou prostě položit, tak na 5 vteřin a pak zase zdvihnout na to rameno, pak si většinou 100 % odříhla. A s tím kojením ti neporadím, my máme Nutrilon. Ahoj :a:

ahojky, nám se osvědčila klasika, hodila jsem malou přes rameno,aby bříškem tlačila o mé prso a chodili jsme u toho a šlo to. občas poplácat nebo poklepat po zádičkách a je to. měl by mít trochu stlačené bruško, myslím že je to rychlejší.teda aspoň u nás. krásné Vánoce :a:

My s tím měli ze začátku také problémy, teď když jsou Jitušce už 2 měsíce, tak ji to jde pěkně. Někdy to trvá, ale to už jsou jen vyjímky. Osvědčilo se mi hodit přes rameno, když to nejde dám na ruku a zpět na rameno. Jedna maminka tady nedávno psala, že četla v Betynce radu, šimrat nebo hladit po fontanele. Je tam centrum odříhávání a malá ji pokaždé pěkně odříhla. Já jsem to zkoušela, ale nám to nešlo :)

Ahoj tohle mi poradila zdravotní sesetřička a Rozárce to zabírá.Tak to zkus.Dej si prcka přes rameno a dej mu pravou ručičku nahoru jako by se hlásil.Třeba mu to pomůže taky zatim ahoj a přeji krásné a pohodové Vánoce :s:

Hodně se mi osvědčila klasika - hodit přes rameno a lehce plácat po zádičkách, nebo ho schoulit do klubíčka a opřít si ho o hrudník..a teď když je větší tak pěkně grcá trošku předkloněný v sedu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka