Ježíšek nebo rodiče???

23.12.2008

Ahoj holky dohadujeme se s přítelem jestli naší malé říkat že dárky nosíme pod stromeček my nebo Ježíšek...Já jsem pro Ježíška, vždyť děti se tak na něj těší...ale přítel tvrdí,že ji vlastně budeme lhát a jak jí to pak vysvětlit,že vlastně dárky nosíme my...Sice je to u nás trochu předčasné,jsou jí teprv 2 měsíce,ale i tak by mě zajímalo,jak je to u vás.. A jak dětem vlastně Ježíška popisujete?

Urcite Ježíšek patří to k dětství :) a ja myslim ze tohle fakt neni lhani :) ja teda na nikoho nastvana nebyla kdyz jsem posupem casu zjistila kdo doopravdy darecky nosi :)

Určitě Ježíšek,klukovi je 10,ví,že dárky kupujeme my,přesto si na Ježíška nedá sáhnout.Věří tomu,že vždycky zazvoní na zvoneček.Pamatuju si,jak mě dojímal,když nás nutil šeptat abysme ho nevyplašili,jak si každý rok dával za okno dopis,jak potom Ježíškovi děkoval do okna za dárečky-no myslím,že ty děti mají tu tajemnou atmosféru moc rády a my si to užíváme s nimi.

já se musím přiznat, že u nás nosil Ježíšek, ale stejně bylo jasný, že to nosí mamka s taťkou z obchodu - ale stejně jsem na ježíška věřila - opravdu to patří k dětství... není to lhaní...ale můžete přece při nejhorším říct, že některé jsou od ježíška a některé jsou koupené ;)

ježíšek, dokud to půjde...:-) to patří k dětství...a nejenže by jste to zkazili jí, tohle kouzlo, ale i ostatním dětem ase kterými přišla do styku...

no, my to ještě neřešili, ale moji rodiče mi hlavu ježíškem nepletli. tak nějak od mala jsem věděla, že ty dárky jsou od opravdických lidí a rozhodně jsem neměla trauma, že ty dárky nejsou od ježíška. no, ale mažnel asi bude preferovat toho ježíška, tak časem uvidíme

tak u nás je ježíšek, Nikča má 7 let a pořád je nosí ježíšek, i když sem tam už má zvídavé otázky ale vždy nějak vybruslím, jo a já jen nepopisuju, já ho nikdy neviděla, je neviditelný :!k: :!k:

Ježííííšek a chtěla bych, aby na něj věřila co nejdéle...pamatuju si tu dětskou radost, když jsem se těšila na Ježíška a to svému dítěti nechci upřít. Až se dozví, že nosí dárky rodiče, tak to holt budu nějak řešit, ale proč teď. Jinak si myslím, že každý má jinou představu o ježíškovi, můj chlap si vždy myslel, že je to malej klučina a já, že je to vysokej dědula a v tom je to hezké, že to není daný jednou postavičkou jako Santa.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka