loni v tuto dobu...

23.12.2008

Holky,

loni v tuto dobu jsem o těchto stránkách vůbec nevěděla....
loni v tuto dobu jsem byla v 11.tt
loni v tuto dobu jsem strašně onemocněla a drželo se mě to dva měsíce...šílaná chřipka při které jsem zhubla 7 kilo (chudáček miminko naše - ani jsme nevěděli jestli klouček nebo holčička)
loni v tuto dobu jsem dávala do obálky snímek z ultrazvuku v 8.tt
loni v tuto dobu.... jsem se těšila jak řekneme našim pod stromečekme tu novinu....
týý jo a už tu máme 5,5 měsíčního sviště...to je strašný jak ten čas letí....
přeju krásné vánoce :k: vám snažilky, aby vám to konečně vyšlo.... :k: vám těhulky, příjemný zbytek těhu a snadný porod a krásné miminko a :k: vám maminky spoustu radosti s vašimi dětmi....
KRÁSNÉ VÁNOCE... :dance:

:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

U nás jsou to už tři roky, co jsem v bříšku nosila Kubíčka. Byla jsem na vánoce v pátém měsíci a taky se mi to zdá jako nedávno. Teď jsem v šestém a vedle mě běhá krásný šikovný chlapec. Takže se mi tehdy moje vánoční přání splnilo :c: Všem krásné vánoce :h:

loni v tuto dobu,jsem take jeste neznala tyto stranky
loni v tuto dobu jsme se jeste snazili o miminko,ktere jsme zapocali 25.12.2007
loni v tuto dobu jsem uz prestavala verit,ze to dopadne
loni v tuto dobu jsem mela 2 dny pred ovulaci
loni v tuto dobu jsem mela odpoledni a makala jsem jak ....az do 23hodiny a mamza si pro me prijel do prace
.....a dnes mame prekrasne a hodne 3,5 mesicni miminko,ktere nam dela (zatim)jen radost

krasne vanoce i tobe a tve rodince

In reply to by Theodwyn

ještě to nebude taková sranda jak za rok, ale jak jsem dnes nazdobila stromek, Vojtí se vzbudil a hleděl jak puk....počkej až zítra zapnem světla....dej za mě pusinku Kájíkovi....jdu ti poslat fotečku mailíkem jo?

Marcelko, my také dávali rodičům snímek z utz. to jsem byla asi v 6tt. prcek měl 12mm a teď? Jsou mu 4,5 měsíce, má skoro 7 kg a 70 cm. ten vyrostl co? strašně rychle to uteklo. Všem přeji krásné Vánoce a do Nového roku hlavně zdraví pro miminka i pro nás všechny. :-)

In reply to by MarcelaK

A náš Vojtí je pěknej raubíř-už teď. má nás omotané kolem prstu-táta dělá legraci a já jsem ta, co mu kape do nosu, očí apod. a ta, u které se musí zdržovat s kojením :-). vše strká do pusy-co zrovna je po ruce, takže je vše oslintané a taky poblinkané, protože hrozně hltá, aby mu to kojení někdo nesebral a pak blinká. mám pro něj vánoční obleček, tak doufám, že zítra zůstane alespon na večer čistý :-)

In reply to by Kylli

raubíř je i ten náš, omotaný nás má taky....a já jsem taky za tu "zlou" ;) ale taky jsem ta která ho nakrmí, protože taťka ho vždycky strašně zašpiní a papání mu pochybí, protože mu to teče všude (taťka ještě neovládá krmění za lžičky). Vojta nám taky všechno jí, navíc už chce sedět (což by správně ještě neměl, nicméně mu to jde a neklátí se...sám si ale ještě nesedne) a taky by chtěl stát, když ho mám v náručí (jakože na klíně břichem k sobě tak se opírá a napíná nožky ty svoje neohrabané a stojí.....) no a taky nám blinká....
taky jsem mu chtěla koupit oblečení na štědrý den, ale máme toho tolik že nevím co s tím, chtěla jsem koupit košili s kravatou v C&A ...tak ho nastrojím do něčeho jiného, ale krasavec bude každopádně... i když jemu to asi bude uplně fuk..jestli zrovna u štědrovečerní večeře nebude zrovna spinkat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka