Konečně !!!

23.12.2008

Tak jsem se dnes, den před Štědrým dnem, konečně dozvěděla, jak dopadla amniocentéza. Jsme s manželem oba hrozně šťastní, protože nám do rodiny přibude k 15-leté slečně vytoužený a hlavně zdravý! chlapeček :cc): :qu:
Jenom to vyšetření srdíčka (druhé-kontrolní ECHO) bylo trošku problematické :O . I když jsem podle pokynů lékaře celou dobu v čekárně chodila, aby se prý mimi neotočilo zády, nebylo nic vidět - malý prý byl stočený do klubíčka :? . Tak jsem šla znovu "na procházku", přidala k tomu i schody, ale bylo vidět jen něco. Dala jsem si na radu pana dr. sladké kafe, schody vzala od suterénu až na půdu a zpět, ale lepší to nebylo. U UTZ byl jiný lékař a o moc víc neviděl ://: . Říkal ale, že nevidí ani nic závažného, čím bych se měla znepokojovat. To vyšetření je u mne problematické, protože mám na břiše hodně volné kůže po velkém zhubnutí a tím je na UTZ horší viditelnost. Ani fotky nemám nic moc a za 3D už ani utrácet nebudu. To nejdůležitější vím a už teď se těším, jak začnu po Novém roce šílet, kupovat a zařizovat. Až dodnes jsem si to zakázala, ale nadělili jsme si pod stromeček to nejlepší, co jsme mohli a tak si to konečně začneme užívat :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsem z toho dneška celá naměkko a z vašich reakcí ještě víc :c: .
Přeji všem nádherné Vánoce a v tom příštím roce narození zdravých a krásných miminek :/;x: :one:

moc moc gratuluji...muj prcek taky nemel rad ultrazvuky nic si z toho nedelej.preju tobe i tvemu chlapeckovi v brisku klidne a pohodove vanoce :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka